Ağustos 27, 2022

Getafe - Villarreal İddaa Tahmini 28.08.2022

Getafe'de orta saha Milla sakat. Sağ bek Damian Suarez ve stoper Omar Alderete'nin durumları net değil. Sol bek Angileri cezalı. Villarreal'de yeni bir eksik yok. Alberto Moreno, Trigueros ve Danjuma'nın sakatlığı sürüyor. 

Villarreal perşembe günü Konferans Ligi maçı rövanşı için Hırvatistan deplasmanındaydı. Her iki maçta da genelde yedek kadrosunu kullandı Emery. Bir tek aslardan Parejo 90 dakika sahadaydı. Capoue, Gerard, Pedraza, Morales 2. yarı oyuna girerek 30-40 dakika arası sahada kaldılar. Getafe'ye karşı yorgunluk taşıyacaklarını düşünmüyorum. Atletico Madrid'i de kendi sahasında yenerek gelen Villarreal'de tüm ofansif oyuncular formda diyemem ama birinin durakladığı yerde diğeri el veriyor diyebilirim. Yeremy Pino, Gerard, Jackson, Morales, Chukwueze hatta Baena, Lo Celso gibi skora etki eden fazla sayıda oyuncuları var. Bu takımla baş etmek hiç kolay değil. 

Getafe ise geçen sezonun aksine defansta problemler ile sezona başladı. İki maçta 6 gol yemek pek Kike Sanchez Flores takımlarının tarzı değildir. Defans ve kaleci arasındaki koordinasyonu sağlayamazlarsa Madrid ekibi için iyi günler bekleyemeyiz. 

İlk gol Villarreal atar bahsini 7/10 öne koydum. Villarreal 1.5 üstü atar seçimi de akılda olmalı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder