Ağustos 19, 2022

Sevilla - Valladolid İddaa Tahmini 19.08.2022

Sevilla'da yeni eksik Tecatito, Suso'nun sakatlığı sürüyor. Marcao ve Isco kadroya alındı. Valladolid'te Weissman'ın sakatlığı sürerken kanat oyuncusu Plata da sakatlandı. 

Sevilla sorunlu bir şekilde lige başladı. Tandemde Gudelj ve Rekik'in varlığı zorlu rakiplere karşı Sevilla'nın direncini düşürecektir. Osasuna karşısında Fernando'nun orta alanda olması bile savunmayı toparlamaya yetmedi. Lopetegui şu dönemde Fernando'dan vazgeçemeyecektir. Isco, Rafa Mir ve Ocampos ile hücumda yer almaları bekleniyor. 

Valladolid kendi sahasında Villarreal karşısında 3-0 yenilmesine rağmen skora aldanmamak lazım. 2. yarının başlarında ilk golü yedikten sonra 80. dakikaya kadar 20 dakikalık bölümde beraberliği bulabilecekleri net pozisyonları harcadılar. Bu bölümde Villarreal'e karşı baskın bir oyun oynadıklarını söyleyebilirim. 80-90 arası ise Villarreal hızlı hücumlarla maçı koparmayı başardı. Valladolid'ten deplasmanda olsa da benzer bir oyun bekliyorum. Hücuma iyi çıkabilen organize ataklar izleriz ama son vuruşlarda zorlanacaklardır. Sevilla'nın defans zaafını kendi lehlerine kolay çeviremeyebilirler. 2-0 ya da 1-1 skorlarına yakınım. 2.5 altı bahsini öne koydum. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder