Ağustos 14, 2022

Valencia - Girona İddaa Tahmini 14.08.2022

Valencia'da kadro açıklanmadı. Forvetler Maxi Gomez ve Marcos Andre'nin durumları net değil. İlk 11'de olmaları beklenmiyor. Stoper Paulista sakat. Sol bek Gaya cezalı. Girona'da önemli ve yeni bir eksik yok. 

Valencia yeni bir teknik adam Gattuso ile sezona başlıyor. Gattuso kenarda izlemesi keyifli bir figür olacaktır. Kendi hırsını Valencia ile sahaya da yansıtacağını düşünüyorum. Hücum bölgesi tamamen yenilenmiş bir Valencia göreceğiz bugün, kenarlarda Lino, Castillejo ve forvette Hugo Duro yer alacak. Duro geçen sezon ekstra goller atarak Valencia'yı taşımıştı. Bugün de önemli silah o olacaktır. Ama Duro'nun ceza sahasında etkin olması için Valencia'nın baskılı bir oyun oynaması gerek. Bu baskıyı en azından 50-60 dakikaya yaymaları gerek. Bunu henüz yapabileceklerini düşünmüyorum. 

Girona tarafına bakarsak, lige yeni yükseldiler. Biraz kapalı kutu görünümündeler. Michel 5'li savunmayı tercih ediyor. Deplasmana daha uygun bir oyun sistemleri olduğunu düşünüyorum. Üzerine gelecek Valencia'yı hızlı hücumlarla cezalandırabilirler. 

Maç sonu için net bir tahminim yok. 0-0 gidebilecek bir maç ise beklemiyorum. Birkaç gol görebiliriz. İlk golü Girona atar güzel oranıyla denenmeli. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder