Ağustos 20, 2018

La Liga 1. hafta Pazartesi

Valencia - Atletico Madrid

Valencia'da önemli bir eksik yok. Atletico Madrid'te sol bek Lucas cezalı.

Marcelino ve Simeone kapışmaları her zaman zevkli geçer. Gol konusunda yüksek skorlar bu maçlarda beklememek gerek. Marcelino Villarreal'in başındayken bir kez 3-0 rakibini mağlup etmişti. Bunun dışından 1-1, 0-0 skorları fazlasıyla gördük. Simeone'nin taktik olarak alt edemediği şu ana kadar gördüğüm tek teknik adamın Marcelino olduğunu söyleyebilirim. Bugün de galibiyete yakın taraf bence Valencia olacaktır.

Genel anlamda 4-4-2 ile sahada olacak ve birbirini orta sahada boğmaya çalışan iki takım izleyeceğiz. Boşluklar az verilir ve defansif hatalara az rastlarız. Kaleci ve stoperlerin performansı bugünün skorunu ortaya çıkaracaktır. Çok çekişmeli kıran kırana bir maç göreceğiz. 1-0 ya da 1-1 skoruna yakınım. 2.5 altı net tercihim olur. İlk yarı 0 bahsi de denenebilir. 7/10

Athletic Bilbao - Leganes

Her iki takım da yeni teknik direktörleri ve yeni sistemleri ile sahada olacak.

Berizzo'lu Athletic'in 4-3-3'e ne kadar adapte olduğunu görmek istiyorum. Orta sahada defansif olarak zorlanmaları beklenebilir. Keza yeni bir kaleci ve yeni bir defans hattı da işlerini kolaylaştırmayacaktır.

Leganes baskılı oynayarak Bilbao'nun oyun kurma işini bozmaya çalışacaktır. Genel anlamda bütün bir sezon topun arkasında kalarak bozan bir Leganes izleyeceğiz. Erken tahmin olarak Leganes yenilmez seçeneğini gazete yazımda işaret etmiştim. Bugün de küçük miktar bu bahis alınabilir. Yüksek bir riske girilmemeli. Çünkü ne yöne gidebileceğini kestiremediğim bir karşılaşma.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder