Ağustos 25, 2018

La Liga 2. hafta Cumartesi

Alaves - Real Betis

0 puanlı iki takım karşılaşıyorlar. Alaves açısından iyi haber forvet Guidetti'nin 11'e dönüşü. Real Betis'te de Joaquin ve Javi Garcia sakat.

Alaves, Barcelona karşısında yarattığı tehlikeleri yeni transferi sol açık Jony ile buldu. Jony isabetli ortalarıyla Barcelona'ya zor anlat yaşattırdı. O maçta Guidetti'nin eksikliği belli oldu. Bugün hücumda daha tehlikeli bir Alaves izleyeceğiz.

Betis ilk maçta hayal kırıklığı yarattı. Savunmada kırılgan bir tablo çizdiler. William Carvalho ve Canales'in biraz daha zamana ihtiyacı var gibiydi. İlk maçtaki 11'den 2 değişiklik olacak. Boudebouz yerine Takashi'yi solda göreceğiz. Sağ bekte kötü oynayan Francis de yerini Barragan'a bırakacak. Forvette Loren'den ise Setien vazgeçmeyecek gibi duruyor.

İki taraf adına da pozisyonlu bir maç görürüz. Ancak goller kolay gelir mi ve fazla gol izler miyiz emin değilim. Taraf bahsine karar vermek zor. Pas geçtim.

Atletico Madrid - Rayo Vallecano

Atletico Madrid'te Vitolo sakatlandı. Başka bir eksikleri yok. Vallecano tam kadro.

İki Madrid ekibi karşılaşıyorlar. Vallecano genelde Atletico maçlarına iyi konsantre olabilen bir ekiptir. Bugün de oyunun bazı bölümlerinde rakibini zorlayabilirler. Fakat çok zayıf bir kadroları var. Kalecileri Alberto dahil defansta Ba ve Amat gibi oyuncularla bir maçı 30 dakikadan fazla gol yemeden götürebilmeleri zor. Forvete bir takviye yaptılar. Eski golcüleri Raul De Tomas tekrar kiralandı. De Tomas bugün 11'de başlayacak.

Atletico pozisyona girmekte zorlanmayacaktır. Birden fazla farkla kazanabilirler. 3-0, 4-0 gibi skorlara yakınım. İddaa açısından değerli bahis 'KG yok'. 8/10

Valladolid - Barcelona

Valladolid forvet hattına iki takviye yaptı. Duje Cop ve Enes'i aldılar. Bugün Enes'in 11'de başlaması bekleniyor. Barcelona'da önemli bir eksik yok. 

Valladolid'in daha çok savunmada kalacağı, Barcelona'nın ise ilk golü atana kadar zorlanabileceği bir maç görebiliriz. Valladolid'in kalecisi Masip, Barcelona'dan yetişmiş bir isim. Bugün eski takımına karşı iyi bir maç çıkaracaktır. Ev sahibinin skor bulmasını beklemiyorum. Barça'da 2 ya da 3 gol bularak kazanabilir. 0-2, 0-3 skorlarına yakınım. 3.5 altı bahsi ideal. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder