Ekim 21, 2018

La Liga 9. Hafta Pazar

Eibar - Athletic Bilbao

Eibar'da stoper Oliveira ve orta saha Escalante sakat. Bilbao'da orta saha Benat ve Iturraspe sakat.

Bask bölgesinden iki takımın karşılaşması derbi niteliğinde olacak. Her iki takım da savunmada hatalar yapan takımlar. Bugün kamikaze gibi bir maç izleyebiliriz. İki ekip de gol pozisyonları ve net pozisyonlara girecektir. Bilbao'yı öne koymamamın nedeni bu sahadan 3 puanla dönebilmeyi başarmaları. İlk golü onların atmasını bekliyorum. Bilbao kazanır. 0-1 ya da 1-2 skorlarına yakınım.Tahmin orta güvenli. 

Real Betis - Valladolid

Real Betis'te orta sahadan Guardado sakat. Kadro henüz açıklanmadı Joaquin ve Tello'nun kadroda olması beklenmiyor. Valladolid'te forvet Cop en önemli eksik.

Real Betis'in daha kaliteli bir takım olduğunu net bir şekilde söyleyebiliriz. Ancak sahada her zaman kalite kazanmaz. Mücadele ruhu ve azmi de 90 dakikalarda büyük etken oluyor. Valladolid son 1 ayda boyundan büyük işler yaptı. Aslında teknik yönetim anlamında başarılı bir isme sahiplerdi. Fakat kadro yetersizdi. Son gün transferlerinin takıma eklenmesi ve katkısı için Eylül sonlarını beklememiz gerekti.

Diğer yandan Real Betis iyi oynayan ama skora yansıtamayan bir takım. Kolay kolay rakiplere gol şansı vermiyorlar. Fakat kendi buldukları net şansları da değerlendiremiyorlar. Guardado yerine Carvalho'nun 11'de olması bekleniyor. Joaquin ve Tello ise kadroda olmamaları halinde yokluğu fark edilen oyuncular olacak.

Valladolid'te ise Duje Cop'un yokluğunda Enes ve Leo Suarez forvet hattında görev yapacak. Son haftalarda ilk 11'i oturan Valladolid, Real Betis'e kolay teslim olmaz. 0-0, 1-0 skorlarına yakınım. Real Betis kazansa dahi tek farktan fazlası olmaz. Yüksek oranıyla ilk yarı beraberliğini öne koydum. 5/10 2.5 altı da net tercihlerden biri olur. 8/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder