Ekim 03, 2018

Şampiyonlar Ligi 2. Hafta Çarşamba

Tottenham - Barcelona

Barcelona'da Umtuti cezalı. Sergi Roberto sakat. Tottenham'da Lloris iyileşti kalede olması bekleniyor. İngilizlerde Dembele, Alli ve Eriksen orta alandan önemli eksikleri.

Barcelona ligde iyi gitmiyor. Fakat lig performansını bir kenara bırakarak düşünmek gerekli. Şampiyonlar Ligi ayrı bir platform. Geçen sezon Valvarde yönetiminde Şampiyonlar Ligi deplasmanlarında gerektiği kadar oynayan ve savunmasına güvenen bir Barça vardı. Juventus ve Olympiakos ile 0-0 berabere kalırlarken, sadece Sporting'i 1-0 mağlup etmişlerdi. Evinde 3 puanla başlayan Barça için bu deplasmandan alınacak 1 puan başarıdır.

Tottenham'a gelirsek orta sahadaki kritik eksikleri maçı etkileyecektir. Daha çok 2. tercihler ile sahaya çıkacaklar. Hücum üçlüsü Son, Kane ve Lucas ile tehlikeli olacaklar. Fakat orta alanda oyun kurma anlamında zorlanabilirler. Tottenham 0 puanla başladı. Evindeki bu maçtan mutlaka puan çıkarmak ister. 1-1 skoruna yakınım. Beraberliğin iki tarafı da üzmeyeceğini düşünüyorum. 5/10 beraberlik

Atletico Madrid - Club Brugge

Atletico'da stoper Savic ve Vitolo kadroda yok. Brugge'de defanstan Cools ve forvet Rezaei oynamayacak.

Atletico'yu hafta sonu derbide anlatırken hücumda daha rahat olduklarından bahsetmiştim. Deplasmandaki Monaco maçıyla başlayan çıkışları devam ediyor. Lemar'ın Griezmann ve Costa'ya alışması ile ön alanda pas alışverişini daha iyi yapıyorlar. Az pasla kaleye giden bir takım oldukları için bu üçlünün uyumu tüm maçı etkileyebiliyordu. Bugün iç sahada presle ve tempoyla maça başlayacaklardır. Brugge'da gömülen bir takım değil. Atletico'ya karşılık vermeye çalışırlar. Bu da Madrid ekibinin işini kolaylaştırabilir. İlk yarıdan skora gitmelerini beklerim. İlk yarı Atletico Madrid kazanır 7/10 denenebilir. 2-0 ya da 3-0 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder