Ekim 02, 2018

Şampiyonlar Ligi 2. Hafta Salı

CSKA Moskova - Real Madrid

Real Madrid'te Isco, Ramos, Marcelo ve Bale sakat. CSKA Moskova'da defans Schennikov, Vasin, forvet Hernandez ve orta saha Bistrovic ile Makarov sakat.

Real Madrid eksikleri kaynaklı kadro çıkarmakta zorlanacaktır. Geçen sezon Ramos'un olmadığı maçlarda fazla sayıda kafa golü yemişlerdi. Lopetegui bugün Cabellos, Modric, Casemiro ve Kross'lu 4'lü bir orta saha tercih edebilir. Asensio ve Benzema'yı da forvette görebiliriz. Bale ve Marcelo gibi iki sprinter oyuncunun yokluğunda Lucas'ı mutlaka sağ açıkta kullanması gereken bir Real beklerim. Asensio ve Lucas'lı iki kanatla bu maçı rahat kazanabilirler. Fakat Lopetegui sezon başından beri Lucas'ı kullanmayı tercih etmiyor. Bugün de ilk 11'de görebileceğimizi sanmıyorum.

Diğer yandan CSKA Vlasic, Dzagoev ve Chalov ile tehlikeli bir hücum hattına sahip. Defansı eksik Real Madrid'e karşı skor üretmeyi başarabilirler.

Lucas'lı bir 4-3-3 ile sahada olacak olan bir Real Madrid 2 gol bulmayı başarabilir. Ancak yukarıda bahsettiğim Cabellos'lu 4-4-2 ile ilk yarıyı boşa harcayacak ve organize olamayan bir Real görebiliriz. İlk yarı için riske girerek 0-0'ı görebileceğimizi düşünüyorum. İlk yarı beraberlik seçimi 5/10 denenebilir. Tabi Lucas 11'de olmazsa.  

Manchester  United - Valencia

Manchester United'ta Rojo, Lingard, Ashley Young, Ander Herrera kadroda yoklar. Valencia tam kadro önemli bir eksiği yok. 

United ligde iyi gitmiyor. Maçlarını izlemek de pek keyifli değil. Orta sahada yaratıcılıktan uzaklar. Pogba'nın canı istediğinde oynayan tavrı ile baş etmek zor. Alexis ve Mata'ya Morinho lig maçlarında şans vermiyor. Bugün her ikisi de 11'de başlayabilir. 

Valencia tarafına gelirsek son bir haftalık performansları ile geçen sezonun düzeyine yaklaştılar. Sakatları Garay ve Kondogbia düzelince takımın oyunu oturdu. Tabi Guedes'in de 11'e girmesi hücumda daha aktif bir Valencia izlememizi sağlıyor. İki taraf adına da pozisyonlu ve tempolu bir maç izleriz. İki takım da skor bulabilir. Risksiz tahmin olarak KG var'ı öne koyabilirsiniz. Diğer yandan Valencia'nın çıkışta olduğunu düşündüğümden yenilmezliklerinin de değerli olduğunu düşünüyorum. 6/10 Valencia yenilmez denenebilir.  1-1 skoruna yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder