Kasım 08, 2018

Avrupa Ligi 4. Hafta

Akhisar Belediyespor - Sevilla 

Sevilla'da Ben Yedder ve Andre Silva yok. İlk maçta da görev yapmamışlardı. İlk maçta görev yapan stoperler Mercado sakat. Carriço'nun da yedekte olması bekleniyor. Akhisar'da ilk maçta oynayamayan stoper Mustafa sakat. Danny de sakatlandı. Regattin ve Seleznov da sakat isimler.

Sevilla defans hattı dışında ilk maçta oynayan 11'le sahada olacak gibi. Promes ve Muriel forvet hattında yer alacak. Sarabia, Franco ve Mesa üçlüsü orta alanda, kenarlarda Aleix ve Escudero görev yapacak.

Akhisar adına belirleyici nokta Güray Vural'ın oyunu olabilir. Sağ bekte görev yapması beklenen Aleix Vidal savunma yönünden büyük zaaflar gösterebiliyor. Akhisar'ın da pozisyonlar bulabileceği bir maç görebiliriz. Diğer yandan hücumda yorgun bir Sevilla olacak. Normalde forvetlerini dönüşümlü kullanan Machin, iki forvetinin sakatlığı sonrası Promes ve Muriel'i önce kupa maçında 90 dakika oynattı. Ardından lig maçında yine sahaya sürdü. Promes 90 dakika oynarken, Muriel 72 dakika sahadaydı. Bugün yedekten gelicek Nolito'nun katkısı dışında iki oyuncunun temposu yüksek bir maç çıkarabileceğini düşünmüyorum.

Akhisar kendi evinde akıllı oynayarak bu maçı az golde ve dengede tutabilir. İddaa açısından 3.5 altı bahsini öne çıkarırım. 1-2 ya da 1-1 gibi skorlar görebiliriz. 

Rapid Wien - Villarreal

İlk maçı 5-0 kazanan Villarreal, sezonun en iyi futbollarından birini oynamıştı. Bugün önemli bir eksikleri yok. Trigueros ve Fornals gibi iki as oyuncu dinlenecekler. Sansone ve Ekambi forveti hücumda bekleniyor. Kanatlarda iki genç isim Chukweze ve Raba olacaklar. Cazorla ve Caceres'li bir orta alan olacak. Villarreal hücuma dönük, tehlikeler yaratabilecek bir kadro ile sahada.

Diğer yandan Rapid'i 5-0'lık maç ile iyi analiz edemeyebiliriz. Kendi sahalarında skor bulabilen bir takım olduklarını söyleyebiliriz. Bugün iki taraf da skora gidebilir. Villarreal'in bu sezonki deplasman maçları gollü beraberlikler şeklinde geçebiliyor. Kazansalar bile tek farklı bir galibiyet olabilir. 2-2, 2-3 gibi skorlara yakınım. 2.5 üstü tercihi ilk seçimim olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder