Kasım 29, 2018

Avrupa Ligi 5. Hafta

Real Betis - Olympiakos 

Her iki taraf adına da bir puanın değerli olacağı bir maç göreceğiz. Real Betis kazanırsa zaten gruptan çıkacak. Ancak son maçlarında Dudelange deplasmanında olacaklar. Grubun zayıf halkasıyla oynayacakları için bu maçta bir puan da işlerine gelebilir.

Diğer yandan Olympiakos, son hafta Milan'ı içeride ağırlıyor. Bu maçta 3 puan alamasalar dahi 1 puan alıp son hafta içeride oynamanın avantajını kullanabilirler.

İki taraf adına stratejilerin ön plana çıkacağı bir maç görebiliriz. Taraf bahsinde beraberliğe yakınım. 2.5 altı ilk tercihim olur. 0-0, 1-1 skorları düşünülebilir. 7/10

Rangers-Villarreal

Villarreal kazanması halinde gruptan çıkmayı garantileyecek. Rangers ise eğer kaybederse ve Spartak Moskova kazanırsa İskoç ekibi Avrupa’ya veda edecek. Şu durumda İskoçlar kendi sahalarında kazanmak için sahada olacak. 

Villarreal'in muhtemel 11'ini beğenmedim. Deplasmana yönelik bir kadroyla sahada olacaklar. Rangers'in daha fazla kazanmak isteyeceği ve atak oynayacağı bir maç görebiliriz. Sansone ve Bacca forvetinin arkasında Fornals, Trigueros, Morlanes ve Caceres'li bir 11 bekleniyor. Ekambi, Cazorla, Pedraza, Gerard ve Chukwueze yedekteki isimler. 

Villarreal deplasmanlarda skor üretmekte zorlanmıyor. Sonradan oyuna girecek isimleri ile de tehlikeler yaratırlar. İki taraf adına da karşılıklı goller ilk tercihim olur. 1-1, 2-1 skoruna yakınım. 7/10 KG var

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder