Kasım 11, 2018

La Liga 12. Hafta Pazar

Barcelona - Real Betis

Barcelona'da Coutinho, Dembele, Vermeaelen sakat. Real Betis'te Javi Garcia sakat. Yeni bir eksik yok.

Barcelona açısından Messi geri dönüyor. Rafinha, Luis Suarez ve Messi ile hücum tamamlanacak. Real Betis'te ise forvette Loren bekleniyor. Joaquin ve Canales ile hücum hattı oluşturulacak.

Betis'in savunmada kalacağı, temposu yüksek ama boş pozisyonların fazla olmayacağı bir maç görebiliriz. 2-0, 1-1 skorlarına yakınım. 3.5 altı ilk tercihim oldu. 7/10

Vallecano - Villarreal

Vallecano'da stoper Galvez, oyun kurucu Medran ve sağ açık Kakuta sakat. Villarreal'de forvet Bacca dışında önemli bir eksik yok.

Barcelona'ya geçen hafta kendi sahasında 3-2 yenilen Vallecano parmak ısırtan bir futbol oynadı. Kendi sahalarında her zaman son dakikaya kadar mücadele etmeyi başarıyolardı. Artık hücumda da istediklerini yapabilen ve ileride iyi anlaşan bir takıma sahipler.

Villarreal tarafına bakarsak hafta içi Rapid deplasmanında net pozisyonlara girdiler ama değerlendiremediler. Sezon başından beri deplasmanlarda daha raha rahat skor bulan bir takım izliyoruz. İç sahanın aksine deplasmanda daha çok puan topladılar.

Bugün 2 tarafın da gol bulacağı bir maç görürüz. İki ekip de kazanmaya hasret, 3. golü de görebileceğimizi düşünüyorum. Taraf bahsi tehlikeli. 8/10 2.5 üstü denenebilir. Her iki taraf adına da 2-1 skoruna oynanabilir. 

Celta Vigo - Real Madrid 

Celta Vigo'da orta saha Lobotka sakat. Real Madrid'te Marcelo, Varane, Carvajal ve forvet Mariano sakat.

Real Madrid Solari ile gol yemeden 3 galibiyet aldı. Valladolid ile oynadıkları lig maçını hak etmeden şansları yardımıyla 2-0 geçebildiler. Plzen karşısında ise skor bulup öne geçince hücumda kendine güvenen bir takım izledik. Bugün de özellikle hücum bölgesinde bu özgüveni maça taşıyacaklardır.

Celta Vigo ise içeride her zaman Real Madrid'e sorun çıkaran bir takım oldu. Kendi sahalarında skor bulabilen takım bugün için de Real'e karşı birden fazla gol atabilir. 2-2, 2-3 skorlarına yakınım. TGS 4-6 bahsini 8/10 deneyebilirsiniz. 

Sevilla - Espanyol

Sevilla'da Kjaer dışında önemli bir eksik yok. Espanyol'da stoper Naldo ve sağ açık Hernan Perez sakat.

Her iki takım da ligin üst sırasında yer alıyor. Real ve Atletico Madrid'in düşüşü kaynaklı ilk 3 sıra için de umutlu olan takımlar.

Sevilla adına iyi haber Ben Yedder ve Andre Silva forvet ikilisinin iyileşmiş olması. İlk 11'de beklenmiyorlar. Ama mutlaka sonradan oyuna girerek katkı sağlayacaklardır. Sevilla adına oranların gösterdiği kadar kolay bir maç beklemiyorum. Maça daha iyi konsantre olan taraf Espanyol olabilir. İlk golü bulup öne de geçebilirler. 1-1 beraberlik çerçevesinde bir maç izleyeceğiz. Önceliğimi gollere verdim. 8/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder