Kasım 27, 2018

Şampiyonlar Ligi 5. Hafta Salı

Roma - Real Madrid

Roma'da orta saha oyuncuları Pellegrini, De Rossi, Pastore ve kanat forvet Perotti sakat. Dzeko'nun maça yetişmesi bekleniyor. Real Madrid'te stoper Nacho, bek Odriozola, orta saha Casemiro ve kaleci Navas sakat.

İki takım da matematiksel olarak garantilemeseler de kol kola gruptan çıkmaya yakınlar. Bu maç bir anlamda liderlik mücadelesi olabilir.

İlk maçta Roma hücumda tehlikeli olmasına rağmen skor üretememişti. Genel anlamda iki takım arasındaki son yıllarda yaşanan eşleşmelerde de oyun olarak iki taraf adına pozisyonlu maçlar izlesek de bir tarafın skorda ağır bastığını görebiliyoruz ve genelde bu taraf Real Madrid olabiliyor. Bir anlamda iyi oynayan taraf skor üretemezken, pasif oynayan ekip bir anda öne geçebiliyor. Bugün de bu tarz bir kapışma görebiliriz. Roma iç sahada baskı ve pozisyonlarla başlayabilir. Real Madrid ise bulduğu ilk pozisyonu gole çevirebilir. Düşük oranlardan KG var bahislerine girmenizi tavsiye etmem. Taraf bahsinde seçim zor. Çok gollü bir maç izleyeceğimizi düşünmüyorum. Kaleci kurtarışları daha fazla olacaktır. Güzel bir orandan TGS 2-3 gol bahsini 5/10 deneyebilirsiniz. 

Juventus - Valencia

Valencia'da stoper Garay ve Cheryshev sakat. Juventus'ta orta sahadan Emre, Khedira ve Bernardeschi sakat.

Valencia'nın ilk iki şansını devam ettirebilmek adına kazanmaktan başka bir seçeneği yok. Juventus'a ise gruptan çıkmak adına beraberlik de yetecek. Şu durumda maça hareketli ve tempolu başlaması gereken Valencia olacaktır.

İtalyanlar zoru kolaylaştıran Ronaldo sayesinde hücumda fazla güçlü ama aynı şeyi savunma için söylemek zor. İki takımın da savunma zaafları var ve taraflar bunları değerlendirebilir. 1-1, 2-1 skorlarına yakınım. KG var bahsini öne koydum. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder