Kasım 25, 2018

La Liga 13. Hafta Pazar

Athletic Bilbao - Getafe 

Bilbao'da stoper Yeray sakat. Sol bek Yuri cezalı. Getafe'de stoper Bruno cezalı. Orta saha Bergera sakat.

Getafe dışarıdaki her maçında gol bulmayı başardı. Sadece ilk haftada Real karşısında başarılı olamamışlardı. Berizzo ile Bilbao yumuşak bir takım oldu, kendi sahalarında galibiyete hasretler. İki taraf adına da pozisyonlu bir maç izleriz. Getafe'nin hızlı hücumları ve dikine futbolu Bilbao'ya zorluk çıkartacaktır. 7/10 KG var bahsi güzel oranıyla denenebilir. 

Sevilla - Valladolid

Sevilla'da sağ bek Jesus Navas dışında eksik yok. Valladolid tam kadro.

Sevilla adına oranların gösterdiği kadar kolay bir maç beklemiyorum. Evet hücumda Ben Yedder ve Andre Silva'sı iyileşen bir ev sahibi göreceğiz. Her iki oyuncu da 11'deki yerlerini alacaklar. Sevilla as kadrosu ile oynadığında durdurulması zor bir takım oluyor. Buna karşın Valladolid'in şu ana kadar Real Madrid ve Real Betis deplasmanlarında ortaya koyduğu strateji bugün de Sevilla'ya zorluk çıkartabilir cinsten olacaktır. Üstelik bu deplasmanlardakinin aksine daha defansif bir Valladolid göreceğiz. 4-1-4-1 ile sahada olmaları bekleniyor. Enes ve Leo yedeğe çekilirken, hücumda tek forvet Duje Cop'u izleyeceğiz. Sol açıkta Toni ile Aleix Vidal düellolarını da fazlasıyla görebiliriz.

Valladolid her deplasmanda olduğu gibi bu maçı da 0-0'da tutabilir. Bir tarafın ağır basabileceği bir maç beklemiyorum. İddaa açısından değerli bahis ilk yarı beraberliği. 5/10 ilk yarı 0 bahsi denenebilir. 3.5 altı seçimi de akıllarda bulunmalı. 1-1, 1-0 skorlarına yakınım. 

Villarreal - Real Betis

Villarreal'de stoper Alvaro cezalı. Real Betis'te stoper Sidnei ve forvet Sanabria kadroda yoklar.

Villarreal evinde hiç kazanamadı. Atletico Madrid maçı hariç kazanacak bir futbol da ortaya koyamadılar. 

Real Betis'in ise deplasman performansı inişli çıkışlı. Büyük takımlara karşı daha iyi konsantre olabilen bir Betis izlerken, zaman zaman Getafe deplasmanında olduğu gibi yokları oynayan bir takım da görebiliyoruz. Zevkli ve iki taraf adına pozisyonlu bir maç izleyebileceğimizi düşünmüyorum. Temposu düşük, kopuk kopuk hücumların oluştuğu son paslarda zorlanan iki takım göreceğiz. 0-0 ya da 1-1 skorlarına yakınım. Real Betis yenilmez bahsini 6/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder