Kasım 28, 2018

Şampiyonlar Ligi 5. Hafta Çarşamba

Atletico Madrid - Monaco

Atletico'da Godin, Gimenez, Diego Costa ve Juanfran sakat. Monaco'da kaleci Subasic, defanstan Sidibe, Toure, Glik, Serrano, Barreca, orta sahadan Aholou, Lopes, Traore, forvetler Mboula, Jovetic, Pellegri yok.

Monaco'nun ilk iki şansı bulunmuyor. 3.'lük için Club Brugge ile yarışıyorlar. Atletico Madrid kazanırsa gruptan çıkıyor. Club Brugge'ün kazanamaması halinde de yenilseler bile gruptan çıkmayı garantileyecekler.

Atletico ve Dortmund grubun dominant takımları oldular. Rakipleri düşük puanlarda kaldığı için kendilerini son maçlarda sıkmalarına da gerek yok. Atletico belki bu maçı kazanabilir fakat kazanmak için çok çaba harcayacaklarını da düşünmüyorum. Bu anlamda Atletico galibiyeti oynamak mantıklı bir seçim değil.

Monaco tarafında gözler Falcao'da olacaktır. Atletico seyircisi tarafından da desteklenecek moralli bir Falcao izleyeceğiz. Fransızlar bu sezon hem savunmada hem de hücumda istenen seviyede değil. Deplasmanda defansif bir taktikle sahada olabilirler.

Atletico'nun bir veya iki golle yetineceği bir karşılaşma görebiliriz. 2-0 ya da 1-0 skorlarına yakınım. 2.5 altı seçimini değerli buldum. 6/10

PSV - Barcelona

Barcelona'da Luis Suarez, Artur ve Sergi Roberto sakat. Rakitic kadroda ama 11'de olması beklenmiyor. PSV'de ise eksik yok.

PSV'nin hedefi 3.'lük. Tottenham'ın puan kaybını beklemeliler. 1 puan toplamalarına rağmen her maçta karakter ortaya koyan bir Hollanda ekibi izledik. Kendi sahalarında hem Tottenham'a hem de İnter'e kök söktürdüler.

Barcelona gruptan çıkmayı garantiledi. İnter'in puan kaybıyla kazanarak 1.'liği de garantileyebilirler. İlk 11'lerinden as oyuncuları bugün oynatamayacaklar. Dembele ve Münir'in katılımıyla ofansif bir Barça 11'i göreceğiz. PSV deplasmandaki mücadelede de Barcelona'ya karşı net pozisyonlar üretmişti. 2. bölgede yaptıkları baskıyla kazandıkları topları ceza sahasına kolay aktarabiliyorlar. İki tarafın da skor üretebileceği gollü bir maç bekliyorum. KG var bahsi ilk tercihim olur. 2-2, 2-3 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder