Ekim 30, 2022

Athletic Bilbao - Villarreal İddaa Tahmini 30.10.2022

Athletic Bilbao'da Dani Garcia sakat. Muniain kadro dışında. Villarreal'de sol bek Pedraza, sağ bek Foyth, orta saha Capoue, forvet Gerard sakat, orta saha Morlanes, ofansif oyuncu Baena cezalı. 

Villarreal hafta içi bir şok yaşadı. Teknik direktörleri Emery Premier Lig'e gitti. Sezon ortalarında menajerlerin kendi istekleri ile başka takımlara transfer olmaları çok yaşadığımız bir durum değildir. Geride kalan takımlar bu gibi durumlarda hızlı kararlar almak zorunda kalıyorlar. Villarreal de hızlı bir kararla Setien'i takımın başına getirdi. Setien en son Barça'da Valverde'nin hemen ardından görev başına geçmişti. O gün için kendi kurmadığı bir kadroda iyi idare etmişti diyebilirim. Villarreal yöneticileri de bunu hesap ederek Setien'i seçmişlerdir. 

Bilbao tarafına gelirsek kolay fikstürleri tamamlandıktan sonra biraz ivme kaybettiler. Bu beklenen bir durumdu. Yine de iç sahadaki Atletico ve deplasmandaki Barça maçlarında daha konsantre bir Bilbao beklerdim. İki maçta da oyunları biraz hayal kırıklığıydı. 

İki tarafa da fazla güvenmiyorum. Bilbao ilk yarıya biraz daha baskılı başlayabilir. Villarreal ise perşembe Konferans liginde oynattığı oyuncuları (Danjuma, Chukwueze ve Pino) ikinci yarı sahaya sürerek maça ortak olabilir. Genel olarak bölüm bölüm iyi oynayan iki taraf göreceğiz. 1-1 skoruna yakınım. Beraberlik seçimini 5/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder