Ekim 30, 2022

Real Sociedad - Real Betis İddaa Tahmini 30.10.2022

Real Sociedad'ta Momo Cho, Umar Sadıq, Oyarzabal, sol bek Munoz sakat oyunculardı. David Silva ve Kubo da bu hafta sakat listesine eklendiler. Sörloth'un gribal durumu var ama bu kadar eksik varken serumlarla takviye edilip maça çıkacak gibi gözüküyor. Betis'te stoper Felipe, orta saha Guido, forvet Juanmi ve Joaquin sakat. 

Betis açısından Fekir'in iyileşerek 11'e dönmesi ve Canales'in cezasının bitmesi Pellegrini'nin elini rahatlattı. Diğer yandan Sociedad'ta zaten mevcut ofansif eksiklerin yanına Kubo ve David Silva'nın da eklenmesi olumlu gözükmüyor. Sörloth ve Carlos Fernandez ile mecburen çift forvetli bir Sociedad izleyeceğiz. 4-3-1-2 sistemini Imanol geçen sezonu tamamlarken de kullanmıştı. Sörloth ve Isak'ı David Silva ile destekliyordu. Bugün ise Brais Mendes forvet arkasında yer alabilir. Isak da artık takımda olmadığı için tabi ki Carlos 11'de olacak. 

Şampiyonlar Ligi adına önemli bir kapışma. Betis'in ofansif seçeneklerinin fazla olması biraz daha o tarafa yönelmemi sağladı. Betis yenilmez bahsini 7/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder