Ekim 23, 2022

Real Betis - Atletico Madrid İddaa Tahmini 23.10.2022

Real Betis'te Canales cezalı. Juanmi sakat. Fekir iyileşti kadroda gözüküyor, 11 başlaması zor. Atletico'da Llorente, Lemar, Reguilon, Koke sakat. 

Atletico bu sezon kendi sahasında hayal kırıklığı yaratsa da deplasmanlarda Real'den sonra ligin en çok puan toplayan takımı oldu. Tabi bu herşeyi açıklamaz çıktıkları deplasmanlara da bakmak lazım. Sonuçta fikstür şansı denen birşey de oluyor. Bu anlamda Bilbao'da 1-0, Sevilla'da 2-0 galip ayrılırken, Sociedad deplasmanından 1-1 ile dönmüşlerdi. Getafe'yi 3-0, Valencia'yı 1-0 yendiler. 5 deplasmanın tamamında ilk golü atan bir Atletico vardı. 

Betis'e bakarsak onlar da iç sahanın en iyi takımı. Almeria 3-1, Girona 2-1, Villarreal ve Osasuna 1-0, Elche 3-0 kazandıkları maçlar oldu. Bu 5 takım içinde bir tek Villarreal'i ciddi rakip olarak görebiliriz. 

Pellegrini Betis'in başına geçtikten sonra Simeone ile 4 kez karşılaştı ve 1 beraberlik, 3 yenilgi aldı. Bu 4 maçın tamamında Atletico öne geçen takımdı. 

Bugün yine Atletico'nun daha iyi başlayıp skora gideceği bir maç bekliyorum. 1-1 ya da 1-2 skorlarına yakınım. İlk gol Atletico Madrid atar seçimini öne koydum. 8/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder