Ekim 09, 2022

Real Sociedad - Villarreal İddaa Tahmini 09.10.2022

Real Sociedad'ta Momo Cho, sağ bek Gorosabel, Oyarzabal, Sadıq, Zubeldia sakat. Tek iyi haber stoper Le Normand 11'deki yerini alıcak. Villarreal'de Foyth, Gerard ve Trigueros sakat. 

İki takım da perşembe günü Avrupa sınavlarında başarılı oldular. Sociedad sakatları nedeniyle as kadrosunu ancak maçın son bölümlerinde dinlendirebildi. Yine de 2. yarının başlarında 2 farkı yakaladığı için son bölümleri rahat oynadı. Villarreal ise perşembe günleri as kadrosunu tamamen dinlendirebiliyor. 

Sociedad'ta Le Normand sakatken bask ekibinin basit pozisyonlar verdiğini izledim. Onun yokluğunda savunmada organize olma sıkıntısı çekiyorlardı. Bugün sahada olması olumlu fakat iki bek Sola ve Munoz'un savunma yönlerini başarısız buluyorum. Villarreal gibi kanatları kullanan bir takıma karşı ikisi de zorlanacaktır. 

Villarreal son iki deplasmanı Cadiz ve Getafe'yi 0-0 ile geçerken yeterli yaratıcılığı ve agresifliği gösterememişti. Sociedad ise Avrupa Ligi pozisyonu için değerli bir rakip. Son iki deplasmana göre daha konsantre bir Villarreal izleyeceğiz. Danjuma ve Morales'in 2. yarıda oyuna girecek olması da maçı onların tarafına kaydıracaktır. 1-1, 1-2 skorlarına yakınım. KG var seçimini öne koydum. 8/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder