Ekim 19, 2022

La Liga 10. Hafta 19 Ekim Çarşamba

CADİZ-R.BETİS

Dep. 1.5 üstü

Cadiz milli aradan sonra 3 beraberlikle yenilgisiz devam etti. Sergio koltuğunu koruyor ancak beraberliklerin yetmeyeceği bir dönem gelecek. R.Betis Pellegrini'nin doğru rotasyonları ile 3 günde bir maç oynarken zorlanmıyor. Deplasman ekibi en az 2 gol bulur. 


VALLADOLİD-CELTA

2.5 ALTI


Celta sinirlerin gerildiği yorucu bir maçı geride bıraktı. Coudet’in elinde geniş bir rotasyon imkanı yok. Valladolid evinde iyi oynuyor ama skor konusunda zorlanıyor. İki taraf için de yenilgi işleri tersine çevirir. Önce kaybetmemeye oynarlar. 2.5 altı ideal. 


R.SOCİEDAD-MALLORCA

TGS 2-3


Deplasmandan galibiyetle dönen R.Sociedad’ta tek sorun yorgunluk olacaktır. Mallorca diri ve fiziksel mücadelelerde zorlayıcı bir takım. Ev sahibinin baskın olacağı bir maç izleyeceğiz. Deplasman ekibi direnir. Taraf bahsi zor. ‘TGS 2-3’ bahsi denenmeli. 


ELCHE-REAL MADRİD

VAR


El Clasico'dan zaferle ayrılan Real Madrid şimdilik zirvede yalnız kaldı. Lig sonuncusuna konuk olurken Ancelotti bazı oyuncuları dinlendirir. Elche yeni hocasıyla ilk maçını pozitif geçti. Rakipleri Real Madrid değil. Kendi oyunlarını oynarlar. 'KG var' ideal. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder