Ekim 16, 2022

Real Madrid - Barcelona İddaa Tahmini 16.10.2022

Real Madrid'te Courtois, Cabellos sakat. Barcelona'da Araujo, Depay, Bellerin, Christensen sakat. 

Barcelona açısından iyileşen Kounde'nin Pique yerine sahada olması elzem bir değişiklik. Pique bu haliyle oynarsa eğer Real Madrid'in 12. oyuncusu olarak görev yapar. Xavi’nin bir diğer çözmesi gereken sorun da Valvarde'yi sağda kullanarak orta sahasını daha da güçlü hale getiren Ancelotti'ye karşılık vermek olacak. Dembele ve Raphinha ile kanatları kontrol edemezsin. 

Real Madrid için her maçta söylediğim gibi güçlü orta saha birçok zor maçı kolay hale getirdi. Tchouameni ve Valverde etkisi Modric'in efektifliğini arttırdı. İki oyuncudaki top çalma kapasitesi ve fiziksel üstünlük Barcelona'yı bugün çok zorlayacaktır. 

Xavi De Jong'u da orta sahaya katarak Real'in 4'lüsüne aynı şekilde karşılık vermeli, Raphinha ve Dembele'den biri kesilerek Gavi sol açıkta görev yapabilir. 

Gündüz saatinde Ekim ayında oynanacak olan bir El Clasico izleyeceğiz. İki takım sadece bir kez berabere kaldı ve aynı puandalar. Puan durumu da maçı ister istemez etkileyecektir. Her iki takımın da çok risk almadan oynayacağını düşünüyorum. Maçta büyük boşluklar görmeyeceğiz. Zaman zaman yapılan savunma hatalarından pozisyonlar izleriz. Goller konusunda dikkatli olunmalı. Ben 2-3 arası bir skor bekliyorum. 1-1 ya da 2-1 skorlarına yakınım. 3.5 Altı bahsini 8/10 öne koydum. Ama eğer Pique'yi ilk 11'de görürseniz Barcelona kendi ayağına sıkmış demektir. Real Madrid 1.5 üstü bahsine hemen oynayın. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder