Ekim 09, 2022

Cadiz - Espanyol İddaa Tahmini 09.10.2022

Cadiz'de bek Carcelen cezalı. Orta sahadan Garrido'nun sakatlığı sürüyor. Espanyol'da forvet Braithwaite cezalı. Kanat oyuncusu Ruben Sanchez ve bek Adria Pedrosa sakatlığı süren oyuncular. 

Sociedad, Celta ve Bilbao deplasmanlarından çıkan Espanyol için yeni bir deplasman sınavı. Diego Martinez kadrosunu oturttu. Bugün önemli eksik Braithwaite. Danimarkalı forvet geldikten sonra Joselu ve Puado'yu tamamlayan bir oyuncu olmuştu. Katalan ekibin hücumda alternatifleri sınırlı. Bugün Martinez forveti tamamlamak yerine savunmayı 3'lü stopere döndürebilir. Sergi Gomez, Calero ve Cabrera ile kurulacak 3'lü savunma Cadiz'e az şans verecektir. Espanyol'un en zayıf halkası kaleci Alvaro Fernandez. Martinez diğer kaleci Lecomte'den de memnun olmadığı için sanırım Alvaro'da ısrar ediyor. Ancak Alvaro puana neden olan hatalar yapmayı sürdürürse Espanyol'un işi zor. 

Cadiz tarafına bakarsak milli aradan önce hak etmedikleri bir Valladolid galibiyeti almışlardı. Sergio bu 3 puan sayesinde takımda kaldı. Geçen hafta kendi sahalarında Villarreal sınavını 0-0'la geçtiler. Hücumda hala istedikleri pozisyonları üretemiyorlar ama en azından az pozisyon vererek oyunu tutmayı başarıyorlar. Zaten kalede Ledesma gibi ortalama üstü, maç kurtarabilen özel bir kalecileri var. 

İlk yarıda az pozisyonlu, daha çok duran topların tehlike yaratacağı bir maç izleyebiliriz. İlk devrede beraberlik 7/10 denenebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder