Ekim 08, 2022

Atletico Madrid - Girona İddaa Tahmini 08.10.2022

Atletico'da en önemli eksik Llorente. Stoper Felipe ve Reguilon'un sakatlığı sürüyor. Girona'da defans David Lopez, orta saha Borja Garcia, oyun kurucu Reinier ve kanat Samu Saiz sakat. 

Atletico hafta içi Belçika deplasmanından yenilgiyle döndü. Ancak buldukları pozisyonlar ve üretkenlikleri bence yeterliydi. Hem Sevilla hem de Brugge maçlarında Simeone aynı sistemi ve oyuncuları kullandı. Bugün ufak tefek değişiklikler olabilir. Sakatlanan Llorente yerine Griezmann, sol açıkta Carrasco yerine Cunha, stoperde Hermoso'yu görebiliriz. 

Girona tarafına gelirsek lige renk katmayı sürdürüyorlar. Kamikaze futbolları ile hem atan hem yiyen bir ekip görünümündeler. Atletico karşısında da özellikle 2. yarıda Stuani oyuna girdikten sonra maç bitti derken maça ortak olmayı başarabilirler. 

Her türlü gol bahisleri denenebilir. Risk almak istemeyenler için ev sahibi 1.5 üstü gol seçimini 8/10 öneririm. Biraz risk alırım diyenler için Atletico 2.5 üstü atar seçimi 6/10 oynanabilir. 3-1, 4-1 skoruna yakınım. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder