Ekim 08, 2022

Sevilla - A.Bilbao İddaa Tahmini 08.10.2022

Sevilla'da stoper Rekik, orta saha Fernando ve kanat forvet Corona sakat. Bilbao'da stoper Vivian ve sol bek Yuri sakat. 

Bilbao Valverde yönetiminde kadrosunu ve sistemini çabuk oturttu. Formda oyuncuları ile kolay fikstürü daha da kolay hale getirerek üst sıralara tutunmayı başardılar. 

Sevilla ise ligin dibine demir attı. Teknik direktörü değişimi kaçınılmazdı. Savunma problemleri olsa da kaliteli kadronun en azından hücumda çaba göstererek bir çıkış yolu bulmasını beklerdim. Bunu da başaramadılar. Atletico karşısındaki oyun hayal kırıklığıydı. 2. Sampaoli dönemi başladı. Arjantinli teknik adamla yükselişe geçeceklerdir. En azından gol atan bir Sevilla göreceğiz. 

Bugün ilk yarıdan hareketli bir oyun izleriz. Erken tahminimde Bilbao ilk golü atar bahsini öne çıkarmıştım. Orana göre bahsimi biraz riskli buldum. Sampaoli'nin nasıl bir 11 ile başlayacağını kestirmek kolay değil. Ama 3'lü savunmayı seven menajer bence sisteminden ödün vermez. Önemli olan hücumda unutulan forvetler Rafa Mir ve En Nesyri'yi nasıl kullanacağı. 

KG var seçimini 8/10 öne koydum. Ayrıca sürpriz bir seçim 6.5 üstü kart bahsi 3/10 denenebilir. Bilbao bu sezon fazla kart gören bir takım olmadı ama onları zorlayan bir takım da olmamıştı. Sevilla daha önceki Sampaoli döneminde agresif ve baskılı bir futbol oynuyordu. Bu da kartları getiriyordu. Sevilla'nın siniriyle maçta kart olasılığı yükselecektir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder