Kasım 05, 2015

Avrupa Ligi 4. hafta

* Athletic ilk yarıyı kazanır *

Athletic'te önemli bir eksik yok.

Partizan'da Brasanac ve Andrija Zivkovic sakatlıkları nedeniyle yoklar.

Valvarde son haftaların en formda ismi Inaki Williams'ı dinlendirebilir. Yerine Susaeta oynayacak. Sağ bekte de hafif sakatlığı bulunan De Marcos yerine Boveda'yı görebiliriz. Avrupa Ligi kalecisi de yedek kaleci Herrerin oluyor. Başka kadroda sürpriz beklenmiyor.

İki takım da 6 puanlı. Athletic deplasmanda rahat bir maç oynadı. Maçın başından sonuna kadar üstündüler. 2. gol son bölümde gelmiş olsa da 3-4 gollü bir galibiyet de alabilirlerdi. Formda bir dönemden geçiyorlar. Eskiden sadece Benat'ın organizatörlüğü ile ilerlemek zorunda kalıyorlardı. Raul Garcia'nın katılımı bu anlamda takımı fazlasıyla rahatlattı. Raul, Benat'ın önünde, forvet Aduriz'in de arkasında oynuyor. Hem Aduriz'e açtığı toplar, hem ceza sahasındaki katılımı üretkenlik açısından Bilbao'ya büyük katkı sağladı.

Bugün Partizan'ın nasıl oynayacağı maçın skorunu tayin eder. İlk maçta beraberlik yeter havasındaydılar. Kaleye gitmeyi düşünmediler. Şimdi puanlar eşit. Yine aynı hataya düşüp bir puana oynarlarsa Athletic Partizan'ı cezalandıracaktır. Ben biraz daha hücuma yönelik bir kadroyla çıkabileceklerini düşünüyorum. İlk maçta oynamayan forvet Abubakar'ı sahada bekliyorum. Athletic her iki durumda da Partizan savunmasına karşı rahat pozisyon bulmayı başarır. 2-3 gollü bir galibiyetlerine yakınım. 

* İlk yarı beraberlik *

Villarrael'de forvet Adrian, Leo, Musacchio, stoper Bailey sakatlıkları nedeniyle yoklar.

Dinamo tarafında sakatlık görünmüyor.

Belarus takımı ilk maçta cesaretli bir oyun oynadı. Rakip kaleye hızlı gelmeye çalıştıkları, organize ataklar yaptıkları bölümleri de izledim. Tabi ki Villarreal böyle bir cesaret karşısında 2-3 topta rakip kaleye kolay gitti. Erken bulduğu gollerle maçı koparmayı başardı. Bakambu'nun, sağ bek Rukavina'nın sol açıkta Denis'in iyi oyunları vardı. Bugün Marcelino ilk maça göre bazı isimleri dinlendirebilir. Forvette Soldado lig maçında Barcelona karşısında cezası nedeniyle oynamayacaktı dün sarı kartı silindi cezası kalktı. Bu yüzden Barcelona maçına saklanabilir. Çünkü Villarreal'in elinde sakatlıklar nedeniyle 2 forveti var sadece. Orta alanda da defansif iki isim Pina ve Bruno'yu görebiliriz. Kenarlarda Samu ve Samuel'i izleyebiliriz. Soldado oynamazsa Bakambu'nun yanında forvette Nahuel'i görebiliriz.

Villarreal yukarıdaki belirttiğim isimlerle de rakibini yenmeyi başaracaktır. Ancak ilk yarıda skoru bulmada zorlanabilir. Puan durumu itibariyle de Villarreal'in kazanması gereken bir maç. Sürpriz beklemem ben de kazanmaları tarafındayım. Oran yükseltmek için IY 0/ MS 2 denenebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder