Kasım 23, 2015

La Liga 12. Hafta Pazartesi

Getafe-Rayo

2.5 üstü

İki Madrid ekibi arasındaki maç derbi niteliğinde. Getafe'nin çok fazla taraftarı olduğunu söylemek zor. Vallecano'yu destekleyenler daha fazla olacaktır.

Getafe'de sağ dek Damian ve stoper Alexis cezalı.

Rayo'da kaleci Tono, yedek kaleci Cobeno, sol bek Rat sakat. Stoper Ze Castro cezalı.

Getafe iç sahada aldığı puanlarla ilerliyor bunu hep söylüyorum. Bu yüzden evlerinde çok daha istekli ve ofansif bir oyun oynuyorlar. Bugün defanstan iki önemli ismin cezası savunma anlamında onları etkileyecektir. Bu iki isim de yeri kolay dolacak oyuncular değiller. Yerlerine forma giyecek muhtemel oyuncular genç olacak ve ilk defa bir arada oynayan bir defans dörtlüsü göreceğiz.

Vallecano'ya gelirsek kadroyu açıklamadılar henüz. İki kalecilerinin sakatlığı sonrası apar topar yedek kaleci transferi yaptılar Valencia'dan. Yoel bugün yedek kaleci olarak kadroda olacaktır. İlk 11'de ise kalede Juan Carlos'u göreceğiz. As kaleci Tono çoğu zaman maçları tutan ve kazandıran bir kalecidir. Juan Carlos da iyi bir kaleci olmasına rağmen Tono etkisi göstermesi çok zor. Diğer yandan ideal defanstan Ze Castro ve Rat'ın oynamaması zaten zayıf olan Vallecano savunmasını daha zayıf hale getirecek.

İki takım adına da defansif eksikler gollü bir maçı işaret ediyor. Taraf bahsine girmeden 2.5 ve 3.5 üstü bahislerini değerlendirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder