Kasım 03, 2015

Şampiyonlar Ligi 4. hafta Salı

* Real Madrid kazanır *

Real'de Carvajal, Bale, Benzema sakatlıkları nedeniyle yok. James kadroda, yedekte olacaktır. Pepe ve Ramos kadroda. Ramos 11'de başlayacaktır.

PSG'de Marquınhos ve Pastore kadroda yoklar.

İlk maç için 2-3 golle şekillenebilecek 1-1'lik beraberlik üzerine bir oyun kurgulamıştım. Maç 0-0 bitti ama tahminim yanlıştı. Real Madrid maçın ilk düdüğünden sonuna kadar oyunun kontrolünü elinde tuttu. İlk yarıda daha fazla olmak üzere 5-6 gollük pozisyon yarattı. PSG kendi evinde olmasına rağmen rakibinin hatasından birşeyler çıkarmak isteyen taraftı. Asla oynamayı düşünmediler, bekleyen ve karşılayan taraf oldular. Geçen sezon PSG-Barça maçlarında da izleme şansı bulduğum Blanc'ın takımı çok daha fazlasını yapabilecek kapasiteye sahip olmasına rağmen edilgen futbolla ilerleme arzusu içinde. Bugün de onlardan farklı bir oyun beklemiyorum. Rakip hatalarını kovalayıp defansı eksik yakalamaya çalışacaklardır. Kendi evlerinde bile bu şansı az yakaladılar.

Oran düşük ama Real net bir şekilde favoridir benim gözümde. İlk yarıyı önde kapatarak galip gelirler. 2-0 ya da 3-0'lık bir maç bekliyorum.

* Atletico Madrid 1'den fazla farkla kazanır *

Atletico'da Vietto sakat. Angel Correra izinli. Pazar günü Kazakistan'a gittiler.

Astana'da Twumasi sakat.

Alt bahsi ilk bakışta değerli gibi dursa da şu konuda uyarımı yapmak isterim. Astana oyun 0-0 ilerlerken hücuma çıkmayı aklının ucundan geçirmeyen bir takım. Golü yedikleri anda ise kabak çiçeği gibi açılıyorlar.

Atletico kendi evinde 2-0'ı rahat bir şekilde buldu. Astana da ikinci yarıda 2 tehlikeli pozisyon yarattı. Kazak takımı daha fazla rakibinin üstüne giderken Simeone her zamanki gibi akılcı oyuncu değişiklikleri ile maçı 4-0'a taşıdı. Oliver Torres ve Fernando Torres'in ikinci yarıdaki katkısı maçı farka götürdü.

Bugün Fernando Torres ve Saul ile başlayacak gibi gözüküyorlar. Koke ve Jackson dinlenecekler. İkinci yarıda Oliver Torres'i sahada görmemiz olası. Yine net bir skorla Atletico'dan galibiyet bekliyorum. Bu sefer skor tahminim yok, çünkü Kazaklar gol bulabilir gibi geliyor bana.

* No bet *

Sevilla'da en önemli yeni eksik Gamiero. Haftasonu oynayamayan Banega kadroda.

City'de Aguero, Silva, Nasri, Zabaleta sakat.

İlk maçı izleyemediğim için bu maçla ilgili fazla fikir yürütemiyorum.

City rakibinin 3 puan önünde. Bugün rakiplerine 3 puan hediye etmek Sevilla'yı da potaya sokabilir. Pellegrini bu tarz maçlarda defansif takımlar kurabiliyor. Önce bir puanı hedefleyebilirler. City'nin çıkarabileceği kadroya göre 0-0 geçilebilecek bir ilk yarı görebiliriz.

Kadrolardan sonra ilk yarı 0 denemesi yapabilirim. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder