Aralık 05, 2018

Kral Kupası 4. Tur Rövanş Maçları Çarşamba

Girona - Alaves

Girona'da forvet Stuani, Pere Pons ve Pedro Porro kadroda yoklar. Alaves'te ise önemli bir eksik yok. Tam kadro Girona'ya gittiler.

Alaves ligde kullandığı bazı hücum oyuncularını dinlendirecek. Forvette Calleri yerine Borja Baston ve Guidetti ikilisini göreceğiz. Kenar forvetleri Jony ve Ibai yerine solda Burgui, sağda forvet özellikli Ruben Sobrino görev yapacak. Aynı şekilde orta saha ve defansta da yedek oyuncular görev yapacak.

Girona tarafında forvette iyileşen Portu ve Doumbia'yı göreceğiz. Douglas, Aleix ve Granell de orta alanda görev yapacak oyuncular.

İlk maçta olduğu gibi dengeli bir mücadele görebiliriz. Alaves her ne kadar topa sahip olsa da duran toplarla maçın içinde yer alan bir Girona izlemiştik 2-2 tamamlanan ilk mücadelede. Alaves adına zayıf halka kaleci Sivera olabilir. Sivera beğendiğim bir kaleci de olsa bazı dengesiz çıkışları ve top sektirmeleri ile rakiplere pozisyonlar yaratabiliyor. Diğer yandan Alaves ofansif bir kadro ile sahada olacak. Pozisyona girmekte zorlanmazlar. İki taraf adına goller görebiliriz. Biraz daha Alaves'e dönük bir maç bekliyorum 1-1, 1-2 skorlarına yakınım. KG var bahsi 7/10 önceliğim olur.

Real Sociedad - Celta Vigo

Celta Vigo'da önemli bir eksik yok. Tam kadrolar. Real Sociedad'ta stoperler Raul Navas ve Llorente'nin sakatlıkları var. Orta sahadan Ruben Pardo kadroya alınmadı. Başka bir eksikleri yok.

İlk maç 1-1 tamamlandı. Celta Vigo o maçın ardından yeni bir teknik direktörle Sociedad karşısında. 2 hafta önce ligde karşılaşmışlardı. Vigo teknik direktörü Cardoso ilk maçında rakibine 2-1 mağlup olmuştu.

İki taraf adına da bazı oyuncuların dinlenmesi bekleniyor. Celta'da Emre ve Maxi Gomez forvet hattında yer alacak. Sisto ve Hjulsager kanatlarda olacak. Okay ve Beltran'ın orta sahada olması bekleniyor. Real Sociedad'ta sakatlığı geçen Mikel Merino forvet arkasında olabilir. Willian Jose, Juanmi ve Sandro'lu bir hücum hattı göreceğiz.

Bask ekibi orta alanda mücadele gücü yüksek oyuncularla oynayacak. Celta Vigo ise gamsız tabir edebileceğimiz Sisto, Emre ve Hjulsager ile sahada. Bu oyuncuların ne zaman ne yapacakları kestirelemez. Ben de Emre ve Sisto gibi isimlere güvenmem. Sociedad'ın orta saha ve hücum hattını bir adım önde görüyorum. Sociedad kazanır bahsi 6/10 oynanabilir. 2-0, 2-1 skorlarına yakınım. 

Villarreal - Almeria

Villarreal'de kadro henüz açıklanmadı. Takım 3 kulvarda birden mücadele ediyor. Geniş bir kadroları olmasına rağmen etkili oyuncuları aslında az. İlk maçta 11'de yer alan defansif orta saha Iturra sakat. İlk maçta oynayan Cazorla, Chukwueze ve Sansone bugün 11'de beklenmiyor. Ekambi ve Bacca'lı bir forvet hattı görebiliriz. Kenarlarda genç Raba ve Layun yer alabilirler. Orta sahanın ortasında sakatlıktan yeni çıkan Javi Fuego ve Morlanes forma giyecekler. 

Villarreal ilk maçı kazandım derken 3-3 berabere tamamlamıştı. Almeria'da sonradan oyuna dahil olan Gassama tüm maçını şeklini 5 dakika içinde değiştirdi. 3-1 yenik durumdan 3-3'e müsabakayı taşıdı. Gassama bugün ilk 11'de bekleniyor.

Villarreal'in muhtemel kadrosuna güvenmiyorum. Bacca ve Ekambi uyumlu bir ikili olmadığı gibi onları pozisyona sokabilecek oyuncular da kenarda olacaklar. Muhtemel 11'e göre oyun kurmakta zorlanan bir Villarreal görebiliriz. Diğer yandan Almeria hücuma rahat çıkabilen bir takım. 3-3 biten ilk maç sonrası mutlaka skor bularak turda kalmak isteyeceklerdir. Villarreal taraf bahsinde favori de olsa 0-0, 1-1 ya da 2-2 skorlarıyla da (deplasman golü avantajıyla) turu geçebilecekleri unutulmamalı. TGS 2-3 bahsi bana biraz daha yakın geliyor. 5/10 denenebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder