Aralık 04, 2018

Kral Kupası 4. Tur Rövanşları Salı

Espanyol - Cadiz

Espanyol kadrosunu henüz açıklamadı. Hafta sonu Barcelona'yı kendi sahalarında ağırlayacaklar. Stoper Naldo ve forvet Sergio Garcia sakat. Cadiz'de forvet Lekic dışında önemli bir eksik yok.

İlk maçta Espanyol'un parlayan oyuncusu genç forvet Javi Puado'ydu. Puado tekniği ile ileride özel oyunculardan biri olabileceğini gösterdi. Bu maçta da tek forvet sahada yer alabilir. Leo Baptistao, Oscar Melendo ve Victor Sanchez gibi oyuncularla destekelenecektir. Ancak kazanmak adına Piatti ve Hernan gibi kanat forvetlerine de ihtiyaç duyacaklarını düşünüyorum. Eğer bu iki isim kadroda olmazsa Espanyol pozisyon üretmekte zorlanabilir.

Cadiz 2. ligde büyük bir çıkış yakaladı. İlk maçı da hak ederek 2-1 kazanmışlardı. Skor biraz daha farklı da olabilirdi. Rotasyonlu da olsa iyi bir hücum kadrolarını olduğunu söyleyebilirim. Bugün özellikle skor bularak Espanyol'u zorlayabilirler. 0-1, 1-1 skorlarına yakınım. 7/10 Cadiz yenilmez bahsi denenebilir. 

Vallecano - Leganes

İlk maçta Leganes tarafındaydım. Vallecano'nun yedek hücum oyuncuları beni biraz şaşırttı. Forvette Alex Alegria'yı iyi beslediler. Bebe ve Alvaro Garcia kanatlarda Leganes'i zorladılar. Bugün sakatlığı düzelen teknik orta saha oyuncusu Alvaro Medran ve forvet arkası Pozo da ilk 11'de bekleniyor.

Leganes tarafında ise ilk maçta forvette yer alan El Nesyri yerine Sabin Merino'yu izleyeceğiz. El Zhar ve Ojeda'nın kanatlarda yer alması bekleniyor. El Nesyri, Carrillo, Rolan gibi forvet oyuncuları da yedekte olacaklar.

Leganes turu geçmek adına gol atmak zorunda. İlk yarıda olmasa da ikinci yarıda risk almasını beklerim. Diğer yandan Vallecano dengeli oynamayı başaramayan bir takım. 0-0 ile turu geçebilmeleri çok zor.

Belki ilk maçtaki kadar çabuk üste gidebilecek bir maç göremeyebiliriz. Ancak iki ekibin de skor bulmasını bekliyorum. 1-1, 1-2 skorlarına yakınım. Kg var bahsini 7/10 deneyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder