Aralık 08, 2018

La Liga 15. Hafta Cumartesi

Atletico Madrid - Alaves

Atletico Madrid'te stoper Godin, sağ ve sol bekler Felipe Luis ile Juanfran ve forvet Costa sakat. Koke cezalı.

Alaves'te önemli bir eksik yok.

Atletico'da Saul'un yine sol bekte yer alması bekleniyor. Ön alanda Lemar, Correa kanatlarda, Kalinic ve Griezmann forvette olabilir. Ofansif bir Atletico 11'i izleyeceğiz. Alaves tarafına bakarsak Jony ve Ibai forvette Calleri'yi besleyecekler. Orta sahada ise 3 defansif oyuncu ile oynayacaklar. Orta alanı kilitlemeye çalışan uzun toplarla Jony ve Calleri'yi kaçırmak isteyen bir Alaves göreceğiz. Diğer yandan Atletico Madrid'te hafta içi kupa maçında iyi bir görüntü veren Kalinic bugün 11'de yer bulacak gibi. Costa'nın yokluğunda as takımla daha fazla oynaması gerekiyor. Simeone'de bu tür test maçlarında onu oynatarak denemeler yapacaktır. Atletico açısından kolay bir maç beklemiyorum. 1.20 oranlardan bu maça dokunmayın. 1-0 ya da 2-1 skoruna yakınım. Son dakikalarda olsa da galibiyet golü gelebilir. Handikap sıfır tercihi 6/10 oynanabilir. 

Valencia - Sevilla

Valencia'da önemli bir eksik yok. Tüm sakatları düzeldi. Sevilla'da Jesus Navas ve yedeği Aleix Vidal sakat.

İki takım da tam kadro olacaklar. Gazete yazımı hazırlarken Valencia'da iki forvet Rodrigo ve Santa'nın durumları net değildi. Her iki isim de maça yetişemezse Sevilla tarafının değerli olacağını belirterek çifte şans Sevilla tarafında yer almıştım. Valencia bu iki oyuncusunu maça hazırladı. Bugün 11'de olacaklar. Cheryshev'in de sakatlığı düzeldi hafta içi kupa maçında son 30 dakikada forma giydi. Kendi sahasında bir kez kazanabilen Valencia bugün kazanmak adına yine de güven vermez. Ancak as isimleri sahadayken son dakikaya kadar galibiyeti kovalayacaklardır.

Sevilla tarafına bakarsak, Machin'in hızlı çözüm yeteneklerine hayran olduğumu söyleyebilirim. Geçen hafta Alaves karşısında sağ kanatta oynattığı Jesus Navas ve Aleix yokken bu bölgede Mercado ile başlamıştı. Defansif bir oyuncu olan Mercado'dan hücumda istediği katkıyı alamayınca Promes'i oyuna alarak o bölgeye koydu ve maçın seyrini değiştirdi. Bugün de Promes sağ bekte başlayacak. Sarabia, Ben Yedder ve Andre Silva'lı hücum hattını izleyeceğiz.

Her iki takımda en iyi kadroları ile sahada olunca ilk akla gelen bahis KG var oluyor. Gollü beraberliğe yakın bir maç izleyebiliriz. 1-1, 2-2 skorlarına yakınım. 8/10 KG var bahsi alınabilir. 

Espanyol - Barcelona 

Espanyol'da Sergio Garcia iyileşti 11'de olması bekleniyor. Barcelona'da da Luis Suarez 11'de olacak. Rafinha, Sergi Roberto, Umtuti, Artur ve Malcom sakat.

Espanyol son haftalarda düşüşteydi. Dirençleri çabuk kırılan bir takım izledim. Derbiye ayrı konsantre olabileceklerini söyleyebilirim. Geçen hafta oynayamayan Marc Roca orta alana geri dönüyor. Birkaç haftadır sahada olamayan Sergio Garcia'da sol forvetteki yerini alacak. Sağda ise Hernan'ın başlaması bekleniyor. Leo Baptistao ve Piatti de yedekte şans bekleyecekler.

Barcelona'da Coutinho, Suarez ve Messi'li bir hücum hattı göreceğiz. Vidal, Rakitic ve Busquets orta alanda yer alacak. Deplasmanda gerektiği kadar oynayan bir Barça izliyoruz. Pozisyona girmekte zaman zaman zorlanıyorlar. Rakiplere de fazla gol şansı veriyorlar. Bugün Espanyol skor bularak onları zorlayabilir. 2. golü de atabileceklerini düşündüğüm için Espanyol tarafında yer alıyorum. Suarez'in iyileşmiş olması Barça adına bir şans. Suarez olmasaydı 7/10 Espanyol yenilmez önerebilirdim. Şu durumda 5/10 Espanyol yenilmez bahsi alınabilir. 1-1, 2-1 skorlarını görebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder