Aralık 23, 2018

La Liga 17. Hafta Pazar

Valencia - Huesca

Valencia'da orta saha Kondogbia ve Coquelin, forvet Gameiro, sol açık Guedes ve stoper Paulista sakat. Huesca'da stoper Pulido, sağ açık Alex Gallar, sol açık Avila, sağ açık Serdar Gürler kadroda yoklar.

Her iki takımda da eksikler var. Valencia defansif orta sahalarının yokluğunda sağ kanatta görev alan Soler'i ortaya çekecek. Sağ kanatta ise Wass yer alacak. Huesca tarafında ise kanat oyuncularının yokluğunda elde kalan iki hücum oyuncusu aynı anda sahada olabilir. Cucho sağa çekilirken, merkezde Longo yer alacak. Valencia'nın hücuma dönük bir orta alanla sahada, ceza sahası içinde etkili olabilecek Wass ve Soler gibi oyuncular sürpriz golcü olarak karşımıza çıkabilir. İlk yarıdan tempolu bir maç görebiliriz. Valencia Huesca savunmasını delmekte zorlanmaz. İlk yarıyı önde kapatmalarını bekliyorum. İlk yarı Valencia 7/10 oynanabilir. 2-1, 3-0 skorlarına yakınım.


Leganes - Sevilla

Leganes'te önemli bir eksik yok. Sevilla'da oyun kurucular Sarabia ve Banega cezalı. Stoper Kjaer ve orta saha Gonalons sakat.

Sevilla iki oyun kurucusu yokken yerlerini doldurmakta zorlanacaktır. Fran Vazquez'in yanında Roque Mesa ve Amadaou ile sahada olacaklar. Orta alanı mecburen defansif oyunculardan kurmak zorundalar.

Diğer yandan Leganes iç sahada başarılı bir ekip. 1 mağlubiyet aldılar. Belki kazanamıyorlar ama maçları dengede götürmeyi başarıyorlar. Alaves, Getafe, Atletico Madrid ve Barcelona gibi takımları içeride ağırladıklarını ve yenilmediklerini hatırlatmam gerek. 1-1 ve 0-0 skorlarına yakınım. Leganes yenilmez ilk tercihim olur. 8/10

Rayo Vallecano - Levante

Vallecano'da oyun kurucu Trejo ve sağ açık Kakuta iyileşti. Trejo'nun 11'de olması bekleniyor. Levante'de stoper Cabaco ile sağ kanat Jason cezalı.

Haftanın son maçında tempolu bir 90 dakika izleyeceğiz. Levante hem içeride hem de dışarıda skorsuz tutulması zor bir takım. Bugün normalde forvette yer alan Morales'in sağ kanada çekilerek, forvette Roger ve Boateng ile oynamaları bekleniyor. Jason'lı 11'e göre daha ofansif ve gole yakın 3 ismin aynı anda sahada yer alacağı bir 11 ile sahada olabilirler.

Vallecano son haftalarda savunmada biraz daha diri görünse de bu maçta kalelerinde gol görme ihtimalleri yüksek. İki kalede de pozisyonlu bir maç ve kaleci kurtarışları göreceğiz. Taraf bahsinde maç iki tarafa da gidip gelebilir. 3-2 skoru iki takım içinde denenmeli. 3.5 üstü 7/10 oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder