Ocak 04, 2019

La Liga 18. Hafta Cuma

Levante - Girona

Levante'de orta sahanın teknik ismi Rochina cezalı. Girona'da Aday, Mojica, Pons, Roberts, Doumbia sakat. 

İki takım da 2018'i istediği gibi noktalayamadı. Bu anlamda bu maça hırslı başlayabileceklerini düşünüyorum. Girona son haftalarda zorlu bir fikstüre denk gelmişlerdi. Bilbao, Sevilla ve Getafe gibi az gol yiyen sert takımlarla oynadılar. Levante karşısında bu 3 maçtaki görüntüsünden daha iyi bir Girona izleyebiliriz. 

Levante'ye bakarsak ligin hücum anlamında keyif veren takımı oldular. İç sahada ne olursa olsun skor üretmeyi başarıyorlar. Bunun için de silahları bir hayli fazla. Bugün belki ilk 11 oyuncuları ile yeterli pozisyon üretemeyebilirler. Fakat 2. yarıda oyuna katkı verebilecek olan iki forvet Boateng ve Mayoral mutlaka süre alacaklardır. 

Taraf bahsi konusunda net bir fikrim yok. Kg var ya da TGS 2-3 bahisleri 5/10 oynanabilir. 

Espanyol - Leganes

Espanyol'da stoper Hermoso sakat. Orta saha Granero cezalı. Leganes'te orta saha Ruben Perez cezalı. Yeni bir sakatları yok. 

Espanyol iyi başladığı ligde son haftalarda düşüşteydi. 2018'i moralsiz bitirdiler. Son Atletico Madrid mücadelesinde 1-0 yenilseler de ev sahibinden daha iyi bir oyun ortaya koydular, skor konusunda şanssızdılar. 

Leganes ise oturan kadrosuyla deplasmanlarda da puan alabilen bir yapıya büründü. Defansif sistemleri sayesinde az pozisyon verip oyunu soğutmayı başarıyorlar. 

Bu maçta ev sahibinin daha hırslı olacağını ve ligin başındaki iç saha oyunana geri dönebileceğini düşünüyorum. 1-0 skoruna yakınım. Espanyol kazanır bahsini öne koydum. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder