Ocak 19, 2019

La Liga 20. Hafta Cumartesi

Real Madrid - Sevilla

Real Madrid'te Asensio, Bale, Llorente, forvet Mariano ve Kross sakat. Yeni bir eksikleri yok. İyi haber Courtois ve Benzema iyileşti. 11'de başlamaları bekleniyor. Sevilla'da önemli bir eksik yok.

Sevilla'nın deplasman performansını beğenmiyorum. Oyuna rakibe teslim edebiliyorlar. Yenik duruma düştüklerinde tepki veren bir Sevilla izliyoruz. Bugün ise Real'e karşı mahkum bir oyun oynamayacaklardır. Maçın başından itibaren diri kalan bir Sevilla görebiliriz. Orta alanda Real Madrid'e karşı üstünlük kurabilirler. Real'de Modrid, Cabellos ve Casemiro orta sahası bekleniyor. Burada Madrid ekibinin şansı Lucas'ın kanatta yer alması ve savunmasının da iyi olması nedeniyle Escudero'yu kontrol edebilmesi olur.

İki taraf adına pozisyonlu bir maç izleriz. Real Madrid Benzema, Lucas ve Ramos dışında bitirici oyuncu çıkarmakta zorlanabilir. Sevilla'da ise Andre Silva'nın Ben Yedder ve Sarabia'ya hazırlayacağı pozisyonlar Courtios'u zorlayacaktır.

Maçın İspanya açısından gündüz saatlerinde oynanacak olması skora etki edebilir. 2-3 gol arasına sıkışacak bir oyun görebiliriz. Beraberliğe biraz daha yakınım. 1-1, 2-1 skorlarını öne koyarım. 3.5 altı bahsi 6/10 oynanabilir. 

Huesca - Atletico Madrid

Huesca'da önemli bir eksik yok. Atletico Madrid'te Kalinic, Vitolo, Gelson, Felipe Luis, Costa, Savic ve Saul sakat.

Eksiklere rağmen ideal kadrosuyla sahada olabilecek bir Atletico izleyeceğiz. Ancak yedekten gelip oyunu hareketlendirebilecek Vitolo ve Kalinic gibi iki oyuncu ne yazık ki kulübede olmayacak. Simeone sahaya sürdüğü 11 ile birşeyler elde etmek zorunda. Yedek kulübesinde gençler var.

Huesca kendi sahasında puan toplayabilen bir takım. En kötü 1 puanı alarak yoluna devam ediyor. Bugün büyük ihtimalle yine ilk golü kalesinde gören bir Huesca izleyebiliriz. Ardından beraberlik sayısını bulmak için yoğun çaba sarf ederler. 0-2 ya da 1-1 skoruna yakınım. 5/10 TGS 2-3 bahsini öne koydum. 

Celta Vigo - Valencia

Valencia kupada Salı günü çeyrek finalde Getafe ile karşılaşacak. Guedes ve Kondogbia sakat. Celta Vigo'da Okay ve Aspas sakat.

Vigo kupa maçları oynamadı. Valencia'ya göre diri bir takımla sahada olacak. Tek sorunları Aspas'ın yokluğu. Aspas yokken Vigo lehine bahisler tavsiye etmekte 2 kere düşünürüm. Ancak bir yerden sonra Aspas'ın yokluğunu da tolere etmek zorundalar.

Valencia tarafına bakarsak ideal kadroları ile sahada olunca deplasmanda skor bulmakta zorlanmıyorlar. Fakat birden fazla gol bulmak ve maçın tamamında oyunu kontrol etmek bu sezon onlar için güç. Bugün gol atan ve belki öne geçen bir Valencia izleriz. Oyunun devamında ise Vigo baskısından çıkmakta zorlanabilirler. 1-1 ya da 2-1 skorunu görebiliriz. Önceliğim KG var bahsi oldu 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder