Ocak 24, 2019

Kral Kupası Çeyrek Final İlk Maçlar Perşembe

Espanyol - Real Betis

Real Betis'te sol kanat oyuncuları Guerrero, Junior Firpo, kanat forvet Joaquin, defansif orta saha Javi Garcia ve stoper Sidnei sakat. Orta saha Lo Celso ise cezalı. Espanyol'da stoperler David Lopez, Naldo ve Oscar Duarte ve sağ açık Hernan Perez sakat.

Her iki takımda da as kadrodan önemli eksikler var. Espanyol açısından stoperlerin yokluğunda Lluis Lopez ve Hermoso gibi biri altyapıdan gelen diğeri de 3. tercih olan stoperlerle sahada olacaklar. Espanyol teknik direktörü Rubi pazartesi oynadığı lig maçında Sergio Garcia, Darder, Piatti, Borja gibi oyuncuları dinlendirdi. Bugün kazanmak için sahada olan bir Espanyol izleyeceğiz. Tek sorunları defansın göbeğindeki tecrübesiz oyuncular.

Real Betis'e bakarsak Setien'in ön alanda kullandığı Lo Celso ve Joaquin'in yokluğunda hücumda çift forvetle sahada olmaları bekleniyor. Tekrar 3'lü savunmaya dönen Betis 3-5-2 ile sahada olabilir. Tello ve Barragan kanatlarda yer alacaklar. Orta sahada Canales, Guardado ve Carvalho bekleniyor. Forvette sakatlığı düzelen Leon ve Loren'i izleyebiliriz. Yeni transferleri genç Lainez ve Sanabria da yedekte şans bekleyen oyuncular.

Real Betis, bir önceki kupa sınavında Sociedad karşısında gösterdiği gibi savunma zaaflarını en iyi şekilde kullanıyor. Loren ve Leon ikilisinin Espanyol karşısında skora gideceğini düşünüyorum. Diğer yandan Espanyol yedekte yer alan isimleri ile de hücumda değerli isimlere sahip. İki takım da skora gidecektir. İddaa açısından KG var bahsini değerli görmediğimi belirtmeliyim. 2-2 ya da 1-1 skoruna yakınım. Beraberlik seçimi 5/10 oynanabilir. 

Real Madrid - Girona

Real Madrid'te kaleci Navas, Asensio, Bale, Mariano sakat. Sağ bek Carvajal, orta saha Fede Valvarde dinlendiriliyorlar. Kross ve Llorente'nin sakatlığı düzeldi kadroda yer aldılar. Girona'da yeni bir eksik yok, tam kadrolar.

Girona tarafında hafta sonu cezalı olan forvet Stuani ilk 11'de yer alacak. Ofansif oyuncular Portu, Borja Garcia, sağ bek Pere Pons as kadrodan yedekte olması beklenen oyuncular. Doumbia ve Stuani forvetini Granell, Douglas ve Aleix orta sahası besleyecek.

Real Madrid'te ise Benzema, Vinicius ve Lucas'lı son zamanların as hücum üçlüsü yine sahada. Orta alanda bir ihtimal Modric'in dinlenmesi beklenebilir. Casemiro, Cabellos ve Isco'lu bir orta saha izleyebiliriz. Beklerde Odriozola ve Marcelo bekleniyor. Özellikle Odriozola ve Lucas'ın sağdan kuracağı oyunlar Real'in skor bulmasını sağlayacaktır.

Girona deplasmanda da olsa öne oynayan ve beklerini hücuma çıkaran bir takım, Real Madrid kendi sahasında açık oynayan takımlara karşı pozisyona girmekte zorlanmıyor. Zaman zaman bitiricilik sorunları yaşasalar da bugün rahat skora gidebileceklerini düşünüyorum.

Gollü bir maç izleyebiliriz. Biraz riske girerek ilk yarıda 1.5 gol üstü bahsi 6/10 oynanabilir. 3-1 ya da 2-1 skoruna yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder