Ocak 17, 2019

Kral Kupası Son 16 Turu Rövanş Maçları Perşembe

Real Sociedad - Real Betis

Real Sociedad'ta stoper Llorente dinlenecek. Orta saha Zurutuza, Ruben Pardo, sol bek Kevin ve stoper Raul Navas'ın sakatlıkları var. Önemli bir eksikleri yok. Real Betis'te stoper Sidnei sakat. Kadroyu açıklamadılar. Guardado dinlendirilebilir.

Real Sociedad'ta Zubeldia ve Mikel Merino'lu bir orta sahanın önünde forvette Sandro ve Willian Jose, kenarlarda da Oyarzabal ile Januzaj bekleniyor. As kadrodan Illaramendi dışında tüm oyuncular sahne alırken, ofansif bir 11 ile başlayacaklarını söyleyebiliriz.

Real Betis'te ise 4-4-2'ye dönen bir sistem izleyeceğiz. Lo Celso ve Joaquin kanatlarda yer alırken, forvette Loren ve Sanabria birlikte forma giyebilirler. Orta alanda Carvalho ve Canales bekleniyor. Sociedad'ın olduğu gibi Real Betis'in de ofansif bir takımla sahaya çıkacağını söyleyebiliriz.

Her iki takım da tüm silahlarını sahaya sürecek. İlk yarıdan skora gidilebilecek bir maç görebiliriz. 2.5 üstü bahsini öne koyarım. 2-1, 2-2 gibi skorlara yakınım. 

Barcelona - Levante

Levante'de as kadrodan Rochina, Roger ve Vukcevic dinlendiriliyor. Barcelona ise tam kadro.

Valvarde ilk maçta Suarez, Pique, Alba, Messi ve Rakitic'i oynatmadı. 2-1 yenildiler. Daha farklı bir yenilgi de alabilirlerdi. Bugün orta alanda Busquets, Artur ve Arturo Vidal'ı görebiliriz. Hücum kısmında ise Coutinho, Messi ve Dembele'yi izleyeceğiz. Pique, Sergi Roberto, Suarez ve Rakitic yedekte bekleniyor. Levante hücumda tehlikeli bir takım. Valvarde kalesinde gol görme ihtimaline karşı bir kadro sahaya sürecektir. Messi forvet bölgesinde gözükse de Dembele'ye daha fazla yer açarak oynayacaktır. Maçın ikinci yarısında Luis Suarez ve Denis Suarez'i de izleyebileceğimizi düşünüyorum.

Diğer yandan Levante Boateng, Mayoral, Simon üçlüsüyle rahat pozisyona girebiliyor. İlk maçta oynamayan Bardhi de orta alanda görev yapacak. Kanatlardan tehlikeler yaratabilecek bir Levante izleriz.

Gol bahisleri İddaa'da açık olsaydı 3.5 üstü bahsini tavsiye ederdim. Yüksek bir skor görebiliriz. 3-1, 4-1 skorlarına yakınım. 2 farkla kazanarak Barcelona İddaa handikabını geçecektir. Ancak 1.20'den oynamanın değerli bir tarafı bulunmuyordu. Hatta 1.15'ten hiç dokunulmaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder