Ocak 31, 2019

Kral Kupası Çeyrek Final Rövanş Maçları Perşembe

Girona - Real Madrid

Real Madrid ilk maçı 4-2 kazandı. Deplasman ekibinde Modric ve Brahim Diaz kadroda yok. Odriozola da sakat. Girona'da oyun kurucular Patrick Roberts, Borja Garcia ve Doumbia sakat.

Erken tahmin olarak Girona çifte şans bahsini öne koymuştum. Real Madrid'te hücumda Benzema ve Lucas'ın dinlenebileceklerini düşünüyordum. Muhtemel 11'lerde Bale, Lucas ve Benzema üçlüsü ileride gözüküyor. Modric dışında önemli bir eksikleri olmayacak. Cabellos, Kross ve Llorente'li bir orta saha bekleniyor.

Girona'da ise Stuani ve Lozano forvet hattında yer alacaklar. İlk maçta ayağının tozuyla sahaya çıkan yeni transfer sol kanat Raul Garcia daha 7. dakikada yaptığı asistle takımının öne geçmesine katkı yapmıştı. Bugün de iyi bir oyun ortaya koyacağını Lozano ve Stuani'yi besleyebileceğini düşünüyorum.

İlk yarıdan tempolu ve iki kalede de pozisyonlu bir maç izleyebiliriz. Girona gol yese de pes etmeden rakibinin üzerine gidecektir. İdeal 3'lüsüyle hücumda yer alacak Real Madrid'e ise taraf bahsi olarak karşı gelmem. Yine kazanabilirler. 2-2 ya da 2-3 skorlarına yakınım. TGS 4-6 bahsi 6/10 oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder