Şubat 02, 2019

La Liga 22. Hafta Cumartesi

Levante - Getafe

Getafe'de stoperler Djene, Bruno ve Cabrera cezalı. Amath ve Bergera'nın sakatlıkları sürüyor. Levante'de stoper Pier cezalı. Stoper Chema'nın sakatlığı sürüyor. İyi haber stoper Postigo'nun uzun bir aradan sonra kadroya dahil olması.

Getafe hafta içi kupaya uzatmalarda yediği iki golle veda etti. Depresyondan çıkmak zorundalar. 3 stoperleri cezalı. 4. tercih Miguel'in yanında defansif orta saha Arambarri forma giyecek. Sağ önde oynayan Foulguier iyileşti ve 11'de olması bekleniyor.

Her iki takım adına da defansta sorunlar görebiliriz. Getafe tandem kısmında biraz daha zorlanabilir. Buna karşın ön alanda deplasmanda skor bulabilen tehlikeli bir takımları var. Beraberlik ağırlıklı bir maç bekliyorum. 5/10 beraberlik oynanabilir. 

Real Sociedad - Athletic Bilbao

Sociedad'ta iyi haber Zurutuza iyileşti 11'de başlaması bekleniyor. Bilbao'da sağ önde oynayan De Marcos cezalı. Aduriz sakat.

Bilbao'nun oyun tarzını deplasmana biraz daha uygun buluyorum. Büyük ihtimalle bugün oyunu yönlendiren deplasman ekibi olur. Öne geçebilirler. Sociedad geriden gelebilir. Geçen hafta Huesca'nın kanatları kapatması ve gömülü bir savunma yapmasıyla oyunu açamayan bir Sociedad izledim. Bu anlamda oyun kurucuları Zurutuza'nın iyileşmesini iyi haber olarak veriyorum. Zurutuza sahadayken organizasyonda rahatlayan bir takım görebiliyoruz. İki tarafın da bölüm bölüm iyi oynayacağı bir maç bekliyorum. Taraf bahsinde beraberliğe yakın olsam da son dakikalarda bir golle iki taraftan biri öne geçebilir. Önceliğim KG var bahsi oldu. 1-1, 1-2 skorlarına yakınım. 7/10

Barcelona - Valencia 

Barcelona'da Busquets cezalı. Umtuti, Rafinha, Dembele sakat. Valencia kadrosunu açıklamadı. Sol bek Gaya ve sol açık Guedes'in sakatlıkları sürüyor. 

Her iki takım da kupada tur atladı. Çarşamba ve Perşembe günü maçlarını oynayacaklar. Çarşamba günü Barcelona Real Madrid'i ağırlarken, Valencia perşembe günü Betis'e konuk oluyor. 

Ufukta bir El Clasico varken Barcelona'ya bugün fazla güvenmeyin. Bazı oyuncular dinlenebilir. İlk 11 çok net değil. Valencia son haftalarda formunu yükseltti. Hücumda rotasyonlu bir Barça'ya karşı savunma dirençlerini yüksek tutabilirler. TGS 2-3 bahsini yüksek oranıyla değerli buluyorum. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder