Şubat 24, 2019

La Liga 25. Hafta Pazar

Atletico Madrid - Villarreal

Atletico Madrid'te Lucas sakat başka bir eksik yok. Diego Costa, Juanfran ve Godin dinlenebilirler. Koke yerine de Vitolo'yu izleyebiliriz. Villarreal'de Trigueros ve stoper Bonera sakat.

Her iki takım da Avrupa sınavlarından çıktılar. Kadroda bir iki değişiklik görebiliriz. Villarreal daha fazla oyuncusunu dinlendirdi. Bugün 11'de beklenen Iborra, Cazorla ve Ekambi perşembe sınavında son bölümlerde süre aldılar. Bacca ve defansif orta saha Caceres ise hiç süre almadı.

Atletico adına bir haftada bir kötü bir de mükemmel oyun vardı. Şampiyonlar Ligi'nde bambaşka bir havaya bürünebildiklerini o gün de belirtmiştim. Bugün yine normal bir Atletico izleyeceğiz. Juventus karşısındaki o baskın oyunu izlememiz zor.

Villarreal Calleja ile çıkışa geçti. Tabi bu sene üst üste 3 kez hiç galip gelmediklerini Sporting maçını yazarken anlatmıştım. Beraberlikle de turu geçmeyi başardılar.

Villa, Atletico'dan son senelerde Madrid'te puan koparmayı hep başardı. 1-1 skoruna yakın bir maç bekliyorum. Çifte şans Villarreal bahsi 7/10 oynanabilir. 

Levante - Real Madrid

Real Madrid'te Ramos cezalı, Llorente sakat. Levante'de sol kanat Tono hapse girdi. Sağ kanat Coke sakat. Forvet Borja Mayoral Real'den kiralık olduğu için sözleşme gereği oynayamıyor.

Levante kendi sahasında hem Barça'ya hem de Real Madrid'e kök söktüren bir futbol oynayabiliyor. Sadece öne oynayan ve golü düşünen cesur bir takım izliyoruz. Rochina'nın 11'e dönüşü ile hücumda eski ritimlerini yakaladılar. Orta alan ve forvet bölümünde eksikleri yok. Sağ ve sol kanatlarda alternatif isimler Luca ve Simon ile oynayacaklar.

Real tarafına bakarsak hafta içini dinlenerek geçirdiler. Önümüzdeki hafta içinde El Clasico onları bekliyor. Barça maçı öncesi rotasyon olur mu diye düşünülebilir. Muhtemel 11'lere göre rotasyon gözükmüyor. Ramos yerine Nacho'yu izleyeceğiz. Solari savunmasını beğenmediği  Marcelo'nun yerine de Reguilon'a şans verecek.

İki taraf adına da tempolu bir futbol bekliyorum. Kaleye oyalanmadan ulaşan iki ekibin maçında net pozisyonları fazla görebiliriz. 2-2 ya da 1-3 skorlarına yakınım. 3.5 üstü bahsini 8/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder