Şubat 28, 2019

Kral Kupası Yarı Final Rövanş Perşembe

Valencia - Real Betis

Valencia'da stoper Garay sakat. Real Betis tam kadro Valencia'ya geldi.

2-2 biten ilk maçta 2-0'lık ev sahibi üstünlüğünden son dakikalarda Valencia'nın attığı gol ile maçın 2-2'ye taşınmasını izledik. İlk maç için tahminim beraberlik yönündeydi. Skor olarak dengeli bir maç ortaya çıktı. Fakat oyun olarak Valencia'nın üstünlüğünü izledim. İlk yarısını Real Betis kazansa da kalecisi Joel'in sayesinde Valencia'nın net pozisyonlarını engelleyerek, kornerden atılan bir gol ile devreye önde girdiler. Yine 2. yarı başlarında Joaquin'in kornerden yaptığı direkt vuruşla farkı ikiye çıkaran ev sahibi Valencia'nın oyuna ağırlığını koymasını engelleyemedi.

Bu maç her ne kadar ev sahibine yakın gibi gözükse de Real Betis'in deplasmanlardaki oyununu göz ardı edemem. Betis kupada yenilmedi ve her deplasmanda skor üretti. Avrupa Ligi deplasmanlarında da yenilmemeyi başardılar. Bugün önemli bir eksikleri yok. Kanat oyuncuları Tello ve Junior Firpo henüz sakatlıklarını yeni atlattıkları için 11'de olmayabilirler. Aynı şekilde sağ kanat Barragan da hafta sonu sakatlandı. Kadroda yer alıyor fakat tam hazır olmayabilir. Tecrübeli Joaquin ve Francis'i kanatlarda izleyebiliriz.

Setien ve ekibine gol gerekeceği için ofansif bir takım görme ihtimalimiz yüksek. Loren, Canales, Lo Celso üçlüsü sahada olacaktır.

Diğer yandan Valencia avantajlı döndü. Ancak 0-0'a oynayacak bir Valencia görmeyiz. Real Betis'ten daha iyi olabilirler fakat savunma anlamında zorlanacaklardır.

İki takımın gol bulacağı bir maç bekliyorum. 1-1 ile turu geçen Valencia olacağı için Real Betis gole ihtiyacı olduğu bölümlerde oyunu fazlasıyla açacaktır. Bu da 2.5 üstüne çıkabilecek bir maçı getirebilir. 2.5 üstü bahsini 8/10 öne koyarım. 2-1 ya da 2-2 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder