Şubat 07, 2019

Kral Kupası Yarı Final İlk Maçlar Perşembe

Real Betis - Valencia

Real Betis'te Bartra ve Carvalho iyileşti kadroya dahil oldular. İlk 11'de olmaları bekleniyor. Tello tek eksik. Valencia'da yedek stoper Diakhaby cezalı. Guedes'in sakatlığı sürüyor. Önemli bir eksikleri yok.

İki taraf da birkaç değişiklikle genel olarak as oyuncularını sahaya sürecekler. Betis tarafında iyileşen Junior Firpo sol kanatta, Junior'un yokluğunda solda izlediğimiz Francis ise sağ kanatta yer alacak. Lo Celso, Canales, Guardado ve Carvalho'lu orta alanın önünde Loren'i izleyeceğiz.

Valencia'da ise Cheryshev, Wass ve Santa Mina yedekte olabilir. Coquelin, Parejo, Ferran ve Soler'li orta alanın önünde Gameiro ve Rodrigo'yu izleyeceğiz.

Betis açısından oyunu tutabilen ama ofansif anlamda zorlanan bir 11 sahada olabilir. Topu ayağında tutsa da üretken olmakta zorlanan bir takım görebiliriz. Lo Celso ve Junior'un soldan taşıyacağı toplarda Loren ceza sahasında yalnız kalabilir. Diğer yandan Valencia kupada oynadığı son 2 deplasman maçında da yenilgiler aldı. Hem Gijon hem de Getafe maçlarında orta alanı mecburen ofansif isimlerden kurmak zorunda kalmışlardı. Bugün ise Coquelin'in orta sahaya eklenmesi ile Soler'in de sağ kanattaki varlığı Valencia'nın defansif direncini yükseltir.

Az pozisyonlu ve az gollü bir maç izleyebiliriz. 0-0 ya da 1-1 skorlarına yakınım. Her iki takım da 2. yarıdaki değişikliklerle oyunu hareketlendirebilir. Beraberlik seçimi 5/10 oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder