Şubat 20, 2019

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi

Atletico Madrid - Juventus

Atletico Madrid'te sol bek Lucas dışında önemli bir eksik yok. Juve'de Douglas Costa, Khedira ve Cuadrado kadroda yok.

Atletico'nun ne ofansif olarak ne de defansta iyi bir noktada olmadığını söyleyebilirim. Ancak Şampiyonlar Ligi için farklı bir oyun her zaman ortaya koyabiliyorlar. Koke iyileşti. Solda Lemar yerine Koke'yi 11'de görebiliriz. Sağda da Saul ile başlamaları sürpriz olmaz. Griezmann ve Morata ikilisi forvet hattında yer alacak.

Juve'ye gelirsek Valencia'nın da grubunda yer alınca yakından takip etme fırsatı buldum. Allegri deplasmanlarda biraz daha sağlamcı olabiliyor. Yine de Ronaldo ve Dybala'nın kenarlardaki varlığı Atletico'nun artık yaşlanan ve eski hızında olmayan Juanfran ile Felipe Luis düşünüldüğünde İtalyanların hücumda daha ağır basacağını söylemek zor olmaz.

Juventus kazanır ya da beraberlik arasında bir maç izleyeceğiz. 02 çifte şans seçimi düşük gelenler için TGS 2-3 bahsini önerebilirim. Atletico savunmasına güvenmiyorum. Juventus öne geçip oyunu kontrol edebilir. 

Sevilla - Lazio 

Sevilla'da Banega cezalı ve önemli eksik. Nolito'nun sakatlığı sürüyor. Lazio'da ilk maçta stoperde görev yapan Bastos kadroda yok. Diğer stoperler Wallace ve Luiz Felipe ile Lukaku sakat. Luis Alberto'nun durumu net değil. İyi haber Milinkovic-Savic ve Immobile'nin 11'de olması bekleniyor. 

İlk maçta organize olamayan bir Lazio izledim. İlk müsabaka için TGS 2-3 tahminim vardı. Ama hem Milinkovic'i hem de Immobile'yi hücumda aradıklarını söyleyebilirim. Sevilla ilk maça as kadro ile çıktı. Bu maçta da Banega'nın yerine Rogue Mesa oynayacak. Yine as oyuncularla sahada olmaları bekleniyor. 

Avrupa ve Ligde as takımla sahada olduğunda kendi sahasında gol bulmakta zorlanmayan ve rakiplerine oyununu kabul ettiren bir Sevilla izleyebiliyoruz. Bugün Lazio da gol bulabilir ancak Sevilla'nın birden fazla gol bulabileceğini düşünüyorum. 2-1 ya da 3-1 skorlarına yakınım. Sevilla kazanır bahsini öne koydum. 7/10 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder