Ocak 26, 2019

La Liga 21. Hafta Cumartesi

Sevilla - Levante

Sevilla'da sağ kanat Jesus Navas, sol kanat Escudero, yedek forvetler Nolito ve Munir sakat. Levante'de tek önemli eksik sol kanat Tono Garcia.

Her iki takım da 3-5-2 sistemini tercih ediyor. Kanatların öne çıktığı bu sistemde iki taraf adına zaaflar da aynı zamanda kanatlar olacak.

Sevilla Promes ve Aleix Vidal ile kanatları oluştururken, Levante'de de sol kanatta Tono'nun yokluğunda kupa maçlarında o bölgede yer alan Moses'i izleyeceğiz. Keyifli bir maç beklerim. Erken tercihim olarak Levante çifte şans bahsini öne koymuştum. İlk yarıdaki 6-2'lik Sevilla galibiyetinin aksine bu sefer biraz daha birbirine yakın seyreden bir kapışma görebiliriz. Daha güvenli bir bahis KG var seçimi olabilir. 

Barcelona maçının yorgunluğu ile beraber Sevilla'nın puan kaybı olasıdır. Kazansalar dahi tek farkın dışına çıkmayacak bir maç görebiliriz. 2-1 ya da 2-2 skorlarına yakınım. Kırmızı kart ve penaltı ihtimallerini de yüksek gördüğümü söylemeliyim. Sürpriz kuponlarda Levante çifte şans yer alabilir. 5/10

Atletico Madrid - Getafe

Atletico'da Felipe Luis, Savic, Diego Costa, Koke ve Vitolo sakat. Angel Correa cezalı. Getafe'de orta saha Bergara ve sol açık N'Diaye'nin sakatlıkları sürüyor.

Atletico Madrid'te Kalinic, Griezmann ve Lemar üçlüsü hücumda olacak. Orta alanda Saul, Thomas ve Rodri'yi izleyeceğiz. Hemen hemen ideal kadro ile oynayacaklarını söyleyebilirim. Tek dezavantajları yedek kulübesinde alt yapıdan gelen genç oyuncular dışında sıkışan bir oyunu çözebilecek bir isme sahip değiller.

Getafe tarafına bakarsak kupada oynayacakları Valencia rövanşı öncesi derbiye çıkıyorlar. Akıllar ister istemez ilk maçı 1-0 kazandıkları kupa rövanşında olacaktır. Bordalas kadroyu açıklamadı. Muhtemel 11'lerde tek forvet Jorge Molina ile oynayacaklar gibi gözüküyor. Orta alanda Portillo, Foulquier, Samu Siaz, Cristoforo ve Maksimovic'i izleyebiliriz. Atletico'nun kalabalık orta sahasına karşı üstünlük kurmak amacıyla teknik, çabuk ve defansif özelliği olan oyunculardan yararlanacaklar.

İki taraf adına kilitlenen bir oyun görebiliriz. Duran toplar maçın belirleyicisi olacaktır. İlk yarı için 0-0 skorunu görebiliriz. İlk yarı beraberlik bahsi 5/10 oynanabilir. Maç sonu için Atletico'yu düşük oranlardan pas geçmenizi tavsiye ederim. 

Leganes - Eibar

Leganes'te orta saha Ruben Perez ve forvet Carillo sakat. Eibar'da oyun kurucu sağ kanat Orellana sakat.

Leganes kendi sahasında oyunu 0-0'da götürmeyi başaran bir takım. Bulduğu tek gollerle de çoğu zaman maçları kazanmayı başarıyor. Eibar ise deplasmanda da olsa kendi ofansif oyununu ortaya koymaya çalışıyor. Eibar'ın daha fazla topla oynayacağı ve skor şansı elde edeceği bir maç olacaktır. Fakat öne geçen takım bir kontratakla Leganes olabilir. 1-1 skoruna yakınım. 5/10 beraberlik bahsi değerlendirilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder