Ocak 09, 2019

İspanya Kral Kupası Son 16 Turu İlk Maçlar Çarşamba

Villarreal - Espanyol

Espanyol'da stoper Hermoso sakat. Sağ bek Javi Lopez ve forvet Sergio Garcia kadroda yok. Villarreal kadrosunu açıkladı. Önemli bir sakatları bulunmuyor.

Villarreal'de yeni transfer ofansif orta saha Iborra kadroya alındı. Yedekte başlaması bekleniyor. Sarı Denizaltılar yeni teknik direktörleri ile ligde 3 maçta 3 beraberlik aldılar. Luis Garcia aslında ideal 11'ini oturtma döneminde. Bazı rotasyonlarda zorlanabiliyor. Hafta içi perşembe günü Real Madrid ile oynayıp ardından pazar günü Eibar karşısına çıktılar. Hemen hemen aynı 11 ile iki maçta oynadılar. Bugün bu iki maçta az süre alan Ekambi ve Bacca forvet ikilisi ile orta alanda Trigueros, sağda genç Raba ve solda Alfonso Pedraza ile başlamaları bekleniyor. Gerard ve Chukwueze ise yedekte olacaklar.

Espanyol tarafına bakarsak zaman zaman lig maçlarında da izlediğimiz sol açık Piatti ve sağ açık Hernan ilk 11'de olacaklar. Orta sahada Marc Roca ve Darder yerine Victor Sanchez ve Alex Lopez tercih edilecek. Forvette bir önceki turda da süre alan Javi Puado'nun oynaması bekleniyor. Puado'yu Cadiz karşısında iki maçta da izleme şansım oldu. Özellikle deplasmandaki maçta etkili bir görüntü vermişti. Bugün de takımla uyumlu, son vuruşlarda soğukkanlı ve teknik bir Puado bekliyorum. Borja ve Leo gibi as forvetlerin de yedekte olacağını hatırlatmam gerek.

İki taraf adına ofansif kadrolar sahada olacak. Oyun kurmakta ve organize olmakta zorlanacaklarını düşünmüyorum. İki ekibin de skor bulacağı beraberlik ağırlıklı bir maç görebiliriz. 1-1 skoruna yakınım. Önceliğim KG var bahsi. 7/10

Real Madrid - Leganes

Real Madrid'te yeni transfer oyun kurucu Brahim Diaz kadroda yer aldı. Bale, Asensio, Kross, yedek forvet Mariano ve Llorente sakat. Varane ve Marcelo dinleniyorlar.

Leganes'te Real Madrid'ten kiralık olan ve kupa maçlarında forma şansı bulan kaleci Lunin ile oyun kurucu Oscar kadroda yer almıyorlar. Başka önemli bir eksikleri yok.

Madrid bölgesinden iki takımın maçı çekişmeli geçecek. Real Madrid Llorente'nin sakatlığı sonrası kalesinde yeniden goller görmeye başladı. Bugün de orta alanda Modric'in dinlenmesi bekleniyor. Casemiro, Cabellos ve Isco'lu bir orta saha görebiliriz. Ön alanda ise Benzema, Lucas ve Vinicius üçlüsü ile sahada olacaklar. Real Madrid üretkenlikte değil ama bitiricilikte zaman zaman sorunlar yaşayabiliyor. Yeni transfer Brahim Diaz'ı 2. yarıda da olsa sahada görebiliriz.  

Leganes iki yeni transfer yaptı. Forvete Braithwaite ve Barcelona'dan kiralık olarak Arnaiz'i eklediler. Braithwaite ilk 11'de başlayabilir. Arnaiz ise yedekte bekleniyor. 

Real Madrid için ligden daha gerçekçi hedef kupa maçları. Bugün gol de yeseler birden fazla gol atarak turu 2. maça bırakmamaya çalışacaklardır. İki tarafın da gol bulacağı bir maç izleriz. 2-1 ya da 3-1 skorlarına yakınım. 8/10 KG var ilk tercihim

Girona - Atletico Madrid

Girona'da Stuani, Porro, kaleci Bono ve Juanpe kadroda yok. Patrick Roberts, Planas, Pere Pons ve Mojica sakat. Atletico Madrid'te Lucas, Felipe Luis ve Costa sakat. 

Atletico tüm aslarını kadroya dahil etti. Bir ihtimal Griezmann ilk 11'de olmayabilir. Onun dışında ideal bir takımla sahada olacaklar. 

Girona'da ise özellikle kenar bekleri genç oyunculardan kurulu olacak. Yeni yeni şans bulan Valery ve Andzouna maçın kilit isimleri olacaktır. Girona her ne kadar kendi sahasında lig maçında Atletico'dan puan koparmış olsa da bu maçta Borja Garcia, Stuani, Granell gibi önemli oyuncuları olmadan son paslarda zorlanabilirler. Topla oynayan taraf Girona olur ama Atletico daha net pozisyonlar bulabilir. Yine de iki ayaklı bir maç olacağı için düşük oranlardan Atletico kazanır demek kolay değil. Alternatif bahis olarak TGS 2-3 düşünülebilir. 5/10  1-1, 0-2 skoruna yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder