Ocak 16, 2019

İspanya Kral Kupası Son 16 Turu Rövanş Çarşamba

Sevilla - Athletic Bilbao

Sevilla'da Nolito sakat. Kjaer, Arana ve Escudero kadroya alınmadı. Athletic Bilbao'da forvetler Aduriz ve Raul Garcia sakat. Benat dinlendiriliyor.

Ligde ve kupada farklı birer takım ve farklı oyunlar izledik. Bugün de her iki maçtan da daha farklı bir oyun olacağına şüphem yok. İlk maçta 3-1 kazanan bir Sevilla vardı. Oyunu 1-1'e getirse de kazanabileceği izlenimi vermeyen bir Bilbao vardı. Aduriz'in ilk yarıda sakatlanması da Bilbao'yu etkiledi. Sevilla tarafında ise Nolito ve Andre Silva belirleyici oyuncular oldular.

Bugün 3-1 önde başlayan bir Sevilla olacak. Tur için birden fazla gol atması gereken taraf Bilbao. Nolito sakatlandı. Andre Silva ve Banega'nın da yedekte başlaması bekleniyor. Forvette yeni transfer Munir ve Ben Yedder'i izleyeceğiz.

Diğer yandan Bilbao'da forvetlerin sakatlığı sonrası ligde Inaki'yi bu bölgede izliyoruz. Bugün dinlendirmesi bekleniyor. Guruzeta, Muniain, yeni transfer eski oyuncuları Ibai Gomez ve Susaeta'nın kanatlarda yer alacağı bir Bilbao göreceğiz.

Her iki takım da ceza sahasına topları kolay taşır ama son vuruşlarda yetersiz kalabilir. Sevilla'da Munir ve Ben Yedder ikilisi benzer tarzda oyuncular. Birbirlerini tamamlayabileceklerini pek düşünmüyorum. Diğer yandan Bilbao'da da Willams sahada olmadan gol vuruşlarında zorlanacaklar. 2. yarıda bazı değişiklikler ile değişen bir oyun görebiliriz. Taraf bahsine girmeyi düşünmem. TGS 2-3 bahsi güzel oranıyla 5/10 oynanabilir.

Atletico Madrid - Girona

Atletico Madrid'te Savic, Felipe ve Diego Costa sakat. Başka eksikleri yok. Girona'da önemli bir eksik yok.

1-1'inb rövanşında Girona'nın da şansı var. Atletico Madrid öne geçse de bir gol ile oyuna dönebilecek bir Girona olacak.

İki takım da benzer kadrolarla sahada olacak. Girona'da önemli değişiklik ligde cezalı olan Stuani'yi forvette izleyeceğiz. Lazano ile birlikte hücumda olacaklar. Portu ve Borja Garcia ise yedekten gelip oyuna girebilecek as isimler.

Atletico'da Lemar, Kalinic ve Griezmann hücumda bekleniyor. Kendi sahasında golle başlayan bir Atletico izleyebiliriz. İlk bölümlerde öne geçebilirler. Girona ise alacağı risklerle oyunu hareketlendiren taraf olur. Kupa maçlarında içeride Atletico maçlarında yüksek skorlar görebiliyoruz. Setien de hücum takviyesi yapan ve riske girmeyi seven bir teknik adam, büyük ihtimalle maç içinde 3 forvetle Atletico'nun üzerine giden bir Girona göreceğiz. 3-1 ya da 2-1 skorlarına yakınım. Önceliğim 2.5 üstü bahsi olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder