Ocak 22, 2019

Kral Kupası Çeyrek Final İlk Maçlar

Getafe - Valencia

Karşılaşmanın rövanşı haftaya oynanacak. Getafe'de orta saha Bergara ve sol açık N'Diaye sakat. Valencia'da Kondogbia, Coquelin ve Guedes'in sakatlıkları var.

Getafe'de kaleci dışında defans dörtlüsünde değişim beklenmiyor. Orta sahada Flamini ve Arambarri, kenarlarda Foulquier ve Samu Siaz forvette Angel ve Molina'yı izleyebiliriz. Portillo, Mata ve Maksimovic yedekte olacaklar.

Valencia tarafında defansif orta sahalar Coquelin ve Kondogbia'nin yokluğunda Wass ve Parejo orta alan ikilisini oluşturacak. Kenarlarda genç oyuncular Kang İn ve Ferran'ı izleyeceğiz. Forvette Santa Mina ve Gameiro bekleniyor.

Getafe ligde ve kupada dolu dizgin gidiyor. Bordalas'ın elinde hücumda ve orta alanda rotasyon yapabileceği bir kadro var. Bugün her zamanki gibi topun arkasına geçen ve rakibi hataya zorlayan bir Getafe izleyeceğiz. Özellikle Foulquier'in kanadından sağ bölümden Valencia'yı zorlayacaklardır. Burada genç oyuncu Kang İn'in hücumda ne kadar az top kaybıyla oynayacağı maçın kilit noktası olur.

Diğer yandan Valencia'da defansif orta sahaların yokluğunda teknik isimler Parejo ve Wass orta sahada yer alacak. Getafe'nin defansif orta sahasına karşın bu oyuncular dezavantaj gibi gözükse de fiziksel olarak ayakta kalabileceklerini düşündüğüm için çok zorlanabileceklerini sanmıyorum.

İlk yarıda taraflar birbirini kontrol edebilir. Valencia Ferran Torresli sağ kanattan tehlikeler yaratır. Getafe de sağdan karşılık vermeye çalışacak. 1-0 ya da 1-1 skorlarını görebiliriz. Yine de düşük oranlardan 2.5 altı bahsine girmenizi tavsiye etmem. İlk yarı için beraberlik seçimi oran tatmin etmese de ilk aklıma gelen bahis 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder