Ocak 08, 2019

Kral Kupası Son 16 İlk maçlar Salı

Sporting Gijon - Valencia

Sporting Gijon'da önemli bir eksik yok. Valencia'da Kondogbia, Coquelin ve Guedes sakat. Stoper Paulista ve forvet Santa dinleniyorlar.

Gijon sezona Ruben Baraja ile başladı. İstedikleri sonuçları alamayınca Baraja gönderildi. Kasım'ın 20'sinden bu yana altyapı teknik direktörleri ile çalışıyorlar. Teknik direktör Jose Lopez ligde bazı genç oyuncuları kullanıyor. Kupada ise La Liga tecrübesi de fazla olan isimler sahada olacak. Stoperde Babin, bekte Canella ve Molinero, orta sahada Hernan, sağ açık Alvaro Jimenez ve forvette Pablo Perez beklenen isimler. Muhtemel 11'lerde 3 orta saha oyuncusu ve sol açıkta yine savunma yönü kuvvetli bir isimle sahada olabilirler.

Valencia'ya bakarsak eksikleri nedeniyle özellikle orta alanda kadro kurmakta zorlanabiliyorlar. Forvette Batshuayi ve Gameiro ikilisi şans bulacak. Bu iki oyuncu isim ve bireysel olarak potansiyelli olsalar da birbirleriyle uyumlu değiller. Takımın geri kalanı ile uyum sağlayamadılar. Kenarlarda genç takımdan Kangin Lee ve Ferran görev alacaklar. Orta sahanın ortasında Parejo ve Soler ikilisi bekleniyor.

Gijon'un defansif sistemini çözmekte zorlanan bir Valencia görebiliriz. Belki ikinci yarıda Cheryshev, Wass ve Rodrigo takviyesi ile oyun kurabilen, pozisyon bulan bir Valencia görürüz. İlk yarı beraberlik bahsini öne koydum. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder