Ocak 30, 2019

Kral Kupası Çeyrek Final Rövanş Maçları Çarşamba

Barcelona - Sevilla

Sevilla ilk maçı 2-0 kazandı. Deplasman ekibinde sağ kanat Jesus Navas ve yedeği Aleix Vidal, sol kanat Escudero, forvetler Nolito ve Munir sakat. Yeni transferler orta saha Marco Rog ve defans Wöber kadroda yer aldılar.

Barcelona'da Umtuti, Rafinha ve Dembele sakat.

Barcelona en iyi kadrosu ile sahada olacak. Sevilla'da ise tek soru işareti sol kanat konusunda yaşanabilir. Pablo Machin, Promes'i bir kanat oyuncusu haline getirdi. Hem sağda hem de solda kullanabiliyor. Bugün büyük ihtimalle sağda onu görebiliriz. Sol kanatta ise Sarabia ya da Arana'yı izleyeceğiz. Arana sakatlığı düzeldikten sonra görev alamadı. Fiziksel olarak sanırım onu tam hazır bulmadığı için kullanmadı henüz. Bugün de sürpriz bir şekilde Sarabia'yı sol kanatta görebiliriz.

Barcelona ise kaleci dışında ideal kadrosu ile sahada olacak. 2-0 sonrası maça tempolu başlayıp gol bulmak zorundalar. Kendi sahalarında Katalanların geri dönebildiklerini biliyoruz. Valvarde ile deplasmanlarda idare eden ama kendi sahasında rakibi yarı alanından çıkartmayan bir Barcelona var. İlk yarıda gol atmalarını bekliyorum. 2. gol riski de alanabilir. Sevilla da maç içinde skor şansları elde edecektir.

İki taraf adına da en önemli nokta Jordi Alba ve Promes'in savunmasında kimlerin yer alacağı olacak. Eğer karşılıklı oynarlarsa da sahanın o kısmından gözlerinizi ayırmayın derim. 5-1 ya da 4-1 skoruna yakınım. İlk yarı 1.5 üstü bahsini 7/10 oynayabilirsiniz. 

Real Betis - Espanyol

İlk maç 1-1 bitti.

Real Betis'te forvet Sanabria Genoa'ya kiralandı. Jese Rodriguez'i kadrolarına kattılar. Büyük ihtimalle bugün kadroda yer alacaktır. Kadro henüz açıklanmadı. Önemli bir sakatları yok. Espanyol'da stoperler David Lopez, Oscar Duarte ve Naldo sakat. Sol bek Didac dinlendiriliyor. Sağ açık Hernan'ın da sakatlığı sürüyor.

Real Betis 1-1'in rövanşında 0-0 ile turu geçebileceği için defansif bir kadro ile dikkatli bir oyun oynayacaktır. Muhtemel 11'lerde 5-4-1 ile sahada olmaları bekleniyor. Guardado, Carvalho, Lo Celso ve Canales'in önlerinde Loren yer alacak. İyileşen Sidnei ve hafta sonu dinlenen Bartra stoperde yer alırken, beklerde Francis ve Barragan bekleniyor.

Espanyol ise hafta sonu Real Madrid karşısında ideal 11'ini kullandı. Orta alanda Victor Sanchez ve Oscar Melendo'yu görebiliriz. Hücumda Borja, Piatti ve Javi Puado ile oynayacaklar.

İlk yarıda dengeli ve birbirini kontrol eden iki takım görebiliriz. 2. yarıda yapılacak bazı değişiklikler ile oyun açılabilir. Espanyol adına Leo, Sergio Garcia ve Darder'in oyuna girmesi beklenebilir. Real Betis'te de Joaquin, Jese ve Tello oyunu hareketlendirebilecek oyuncular olacak. İlk yarıda beraberlik seçimini 5/10 tavsiye ederim. Maç sonu için Betis'e yakın olsam da kesin bir öngörüm yok. 1-1 ile uzatma skoru da görebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder