Eylül 01, 2023

Almeria - Celta Vigo İddaa Tahmini 01.09.2023

Almeria'da stoper Edgar cezalı. Celta Vigo'da sağ açık Carles Perez, sol açık Cervi ve forvet Paciencia cezalı. 

3 maçta 1 puan alabilen ve ligin dibine demir atan iki takım yeni bir mağlubiyeti daha kaldıramaz. Her ikisi de mümkün olduğu kadar dikkatli olacak ve birbirinden çekinecektir. Almeria geçen sezon kendi sahasında baskın bir takımdı. Vicente Moreno daha muhafazakar bir teknik adamdır kolay kolay coşkulu oyun oynatmaz demiştim. Ancak bir yerden sonra da risk almak zorunda. 

Celta tarafına bakarsak Benitez mükemmel oynadıklarını falan düşünüyordur. Celta'da 3 maçta aklımda kalan iki oyuncu sol açık Bamba ve stoper Starfelt oldu. Starfelt'i ilk maçta oynatmamıştı ama sonraki iki maçta ondan vazgeçemedi. Veiga'yı sattıktan sonra bütçe olarak rahatlamış olmaları gerek. Mutlaka transfer yapmak zorundalar. Tabi menajer transferi de lazım orası ayrı:)

Hangisi yenilirse diğerini ateşe atar, milli arada erken bir değişim de görebiliriz. Ama beraberlik almaları halinde iki menajerin de takımda kalma süresi uzar. Bu anlamda KG var bahsini düşünmüştüm. Kim öne geçerse diğeri yakalamak zorunda. Bitiricilik noktasında iki ekibin de forvetleri henüz formsuz. Bu yüzden düşük güvenle tercih edilmeli bu bahis. 5/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder