Eylül 16, 2023

Barcelona - Real Betis İddaa Tahmini 16.09.2023

Barcelona'da Araujo ve Pedri sakat. Betis'te sağ bek Sabaly, kanat Aitor, orta saha Guardado, Fekir ve Carvalho sakat. 

İki takım hafta içi Avrupa maçlarına çıkıyor. Milli maçlardan dolayı da yorgun oyuncularla sahada olacaklar bugün. İlkay'in dinlenmesi olası. Lamine Yamal yerine de bir sürpriz Felix'i sahada görebiliriz. Felix ya da Lamine, Lewa, Ferran üçlüsü forvette yer alabilir. 

Betis'te stoperde Suudi Arabistan Ligi'ne giden Luis Felipe yerine Pezella'nın partneri Bartra olacak. Bartra'yı Pellegrini kadroya dahi almıyordu ama elinde stoper kalmadığından ona mecbur kaldı. Sağ bekte Bellerin sol bekte Miranda olacak. Miranda, Bellerin ve Bartra Barcelona'da yetişen oyuncular. Abde'nin de Betis'e katılmasıyla bugün aslında Barcelona, Barcelona'ya karşı mücadele edecek gibi gözüküyor. Tabi ki sezon başından beri büyük keyifle izlediğim Isco bugün Betis'i yine taşıyan oyuncu olacaktır. Oriol Romeu ve De Jong arasından da sıyrılmayı başarır. 

Barcelona'yı kolay bir maç beklemiyor. Barça çıkışlı tüm Betis oyuncuları ekstra motive bir maç çıkarır. Çoğunun defansta olması da ayrıca zorlayıcı. Geçen sezon Betis'in erken 10 kişi kalıp 4-0 kaybettiği maç haricinde Xavi-Pellegrini düelloları hep çekişmeli geçti. Yine çekişmeli bir maç izleriz. TGS 2-3 tahminini öne koydum. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder