Eylül 16, 2023

Valencia - Atletico Madrid İddaa Tahmini 16.09.2023

Valencia'da stoper Paulista ve sağ bek Foulquier'in durumu net değil. Kadroda olmaları beklenmiyor. Atletico'da Çağlar, Rodrigo de Paul, Koke, Depay, Reinildo sakat. 

Yarasalarda yeni transferler Amallah ve Yaremchuk ikinci yarıda sahada olabilirler. Baraja henüz ideal 11'indeki gençlerden taviz vermeye niyetli değil ama yavaş yavaş onları da rotasyona sokacaktır. Bugün için en zorlanacakları bölge tandem olacak. Diakhaby normal yerine stopere dönerken Paulista'nın yokluğunda genç Mosquera ile tandemi tamamlayacaklar. Morata ve Greizmann karşısında bu tanemin hata yapmaması hiç olası gözükmüyor. 

Atletico'da ise orta saha eksikleri önemli ama sağ kanat alternatiflerinin çoğalması ile Llorente'nin orta alana kayabiliyor olması Simeone'nin elini rahatlatıyordur. Bugün Llorente, Barrios ve Lemar orta üçlüsü iki yönlü olarak maçın altından kalkabilecek bir üçlü. 

Tecrübeli forvetleri ile Atletico bulduğu ilk pozisyonu gole çevirebilir. İlk golü Atletico atar bahsini 8/10 öne koydum. Maç sonu için de 1-1 ya da 1-2 skorları aklımda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder