Eylül 20, 2023

Real Madrid - Union Berlin İddaa Tahmini 20.09.2023

Real Madrid'te Courtois, Carvajal, Militao, Arda ve Vinicius sakat. Union Berlin'de Schäfer, Dehl ve Rani Khedira sakat. 

Real Madrid'te Mendy iyileşti, kadroda yer alacak. Orta alanda ligde 11'de olmayan Modric'in oynaması bekleniyor. Valverde ve Camavinga da ona eşlik edecektir. Forvette Joselu, Rodrigo ve Bellingham'ı göreceğiz. 

Union Berlin geçen sezon Avrupa Ligi gruplarında yer almıştı. Bu sezona Gosens ve Fofana, Bonucci gibi ŞL oyuncuları takviyeleri yaptılar. Özellikle Gosens'in gelişiyle diğer kanatta Juranovic ile birlikte 3-5-2'yi iyi uygulayabilen iki kanat bekine sahip oldular. Bugün Berlin adına belirleyici olan iki kanat oyuncusunun oyunu olacaktır. 

Real Madrid lig maçlarında Getafe, Sociedad ve Almeria karşısında ilk bölümlerde geriye düşmesine karşın bir şekilde maçları kurtarmayı başardı. Belki ceza sahasında etkin bir Real izlemiyoruz ama son vuruşlarda yeteri kadar becerikli olduklarını söyleyebilirim. Diğer yandan Kepa ise sürekli sektirdiği toplarla bana hiç güven vermiyor. ŞL maçlarında Courtois'in varlığını arayacaklardır. 

Berlin gol bulacaksa eğer bunu ilk yarıda yapmalı bana kalırsa. Ligdeki saydığım 3 maçta da ilk yarılarda ilk golü yiyen bir Real izledik. İlk yarı Deplasman 0.5 üstü 6/10 güzel oranıyla bence denenmeli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder